• Foto’s met mijn Canon 100D

  Mijn foto’s deel ik niet alleen op mijn persoonlijke blog, maar soms ook op mijn YouTube kanaal. Dit doe ik met een slideshow, dat over een bepaald onderwerp gaat. Dit kan een jaaroverzicht zijn, de herfst en nu van de foto’s die ik met mijn huidige camera gemaakt heb.

  De foto’s die ik in deze slideshow gemaakt heb, is met de Canon 100D gemaakt. Over een periode van bijna 4 jaar, dat allerlei onderwerpen bevat. Dit is dan ook meteen de kanaal trailer van mijn YouTube kanaal, dat nu alleen over fotografie zal gaan.

  Ik hoop dat je genoten van deze slideshow heb en het is natuurlijk vanzelfsprekend, dat ik meer van deze slideshows op mijn blog ga delen.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  2 Reacties

  1. 24 april 2019 / 15:49

   Je slideshow doet me er weer maar eens aan denken dat ik een nieuwe camera wil! Ik heb mijn EOS 550D al sinds ik aan mijn opleiding Fotografie aan de hogeschool begon, eind 2010! Tijd voor vernieuwing!

   • Quirina
    Auteur
    24 april 2019 / 16:09

    Haha, fotografie is een mooie hobby en heb echt sinds een uur de EOS 77D, waar ik echt heel blij mee ben. Het is een invenstering, maar je doet er ook echt jaren mee.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen