Foto’s met de Canon 100D

Soms gebeurt het wel is dat ik een slideshow van mijn foto’s maak. Dit vind ik altijd leuk om te doen, het enige is wel dat ik een onderwerp met genoeg foto’s moet hebben. Nu ik een nieuwe camera begint te krijgen, heb ik dit keer een slideshow met de foto’s die ik met mijn huidige camera heb gemaakt. De Canon 100D en hier zie je een kleine compilatie wat ik de afgelopen 4 jaar gefotografeerd heb. Ik wens je veel kijk plezier en geniet van de slideshow.

Tot slot

Zelf vind ik het erg leuk om naar slideshows te kijken, dus was dit een uitprobeersel die niet helemaal gelukt is. Want waarschijnlijk is het je wel opgevallen dat ik een foto dubbel in deze slideshow is verwerkt. Een klein foutje, maar ik vond het toch een leuke slideshow geworden.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *