Review: Een Fotoslinger voor de fotogroep (+Winactie)

Mijn grootste passie is fotografie en bijna alles wat daar zo’n beetje erbij hoort. Dit omdat ik ook nieuwsgierig ben naar de producten dat met fotografie te maken heeft. Niet alleen naar apparatuur en accessoires voor je camera, maar ook naar producten waar je foto’s op kan laten afdrukken. Daarom mocht ik deze fotoslinger testen van het HetFotoalbum.nl en wat ik ervan vind. Dat kan je lezen in deze blogpost en mag ook nog één verloten onder mijn lezers. Hoe leuk is dat!

Over het Fotoalbum.nl

Dit is niet mijn eerste samenwerking met hetfotoalbum.nl, omdat ik ook al een review over hun fotoalbum gemaakt heb. Ze hebben geen breed assortiment, maar wel hele leuke producten zoals wanddecoraties, fotoagenda’s en deze fotoslinger.

Waarom een fotoslinger voor de Fotogroep

Alleen waar ging ik deze fotoslinger hangen? Echt voor sier in huis hangen, daar houden wij niet zo van. Kinderen hebben wij ook niet, dus je gaat de fotoslinger ook niet als verjaardagslinger gebruiken. Maar we staan soms wel met de Fotogroep op evenementen, waar je deze slinger met de foto’s van de lederen erop prima voor kunt gebruiken. Zo staat deze slinger niet in mijn kast te verfstoffen, want dat zou ik ook erg zonder van deze fotoslinger vinden.

Het bestellen van de fotoslinger

Dit doe je in een online softwareprogramma, waar je ook meteen je resultaat van je vlaggetje kan zien. Wel moet ik zeggen dat je eerst moet uitvinden, hoe dit programma werkt. Want in het begin is dat niet heel erg duidelijk, maar als je het eenmaal doorhebt. Dan heb je de fotoslinger in een paar uurtjes ontworpen, want het meeste tijd gaat toch in het uitzoeken van de foto’s zitten.

Levertijd

De levertijd is erg snel. Want op donderdagmiddag had ik de bestelling geplaatst en de volgende dag kreeg ik al email met daarin dat de fotoslinger verzonden was. Daar was ik wel een beetje verbaasd over, maar op zaterdag had ik deze fotoslinger dan ook al in huis.

Over de fotoslinger zelf

Zelf heb ik gekozen voor de vierkante fotoslinger van 15 meter lang, die uit 50 vlaggetjes bestaan. Deze vlaggetjes worden dubbelzijdig afgedrukt en dit is dan ook goed voor 100 verschillende foto’s. Die in een A5-formaat gedrukt worden en je kan ze decoreren met verschillende achtergronden.

Wanneer je de fotoslinger in huis hebt ontvangen, dan moet je deze slinger wel nog even in elkaar rijgen. Zelf was ik hier een uurtje mee bezig, maar met een lekker kopje thee en een muziekje erbij is het ook leuk om te doen.

Conclusie

Eigenlijk had ik van de fotoslinger niet zo’n hoge verwachtingen, omdat ik een beetje had verwacht dat het van die standaard plastic vlaggetjes waren. Maar dan van papier natuurlijk, want dat staat ook op hun website beschreven. Alleen het papier is echt heel mooi, want voor de vlaggetjes wordt er een mooi 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Die van hoge kwaliteit is en hierdoor krijgt deze fotoslinger een stijlvolle uitstraling krijgt.

Winactie

Mocht je nu ook enthousiast geworden zijn, van deze slinger van 15 meter met 50 vlaggetjes. Dan heb ik goed nieuws! Want ik mag van hetfotoalbum.nl, deze slinger t.w.v. €20,00 weggeven.

Laat hieronder dan een reactie achter, waarom jij deze slinger wilt winnen. Vul ook je geldig e-mailadres even in (is alleen voor mij zichtbaar), zodat ik contact met je kan opnemen, mocht jij deze slinger winnen.

De winactie duur tot en met donderdag 28 februari 2019. Op vrijdag 1 maart 2019 zal ik de winnaar van deze fotoslinger bekend maken en zal dan ook van mij een email krijgen.

Veel succes!

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

• - Dit artikel is ontstaan door een samenwerking en de winactie is door hetfotoalbum.nl gesponsord 

12 Reacties

 1. Benjamin
  22 februari 2019 / 09:06

  Leuke blog hier , die foto slinger lijkt mij echt tof

  • Quirina
   Auteur
   22 februari 2019 / 10:55

   Dank je

   • nancy
    22 februari 2019 / 22:01

    Hoi Quirina, ik doe gezellig mee, omdat ik merk dat quirino zo snel groeit, dat ik het leuk vind om dit vast te leggen op een foto slinger.

 2. Carolina de Munnik
  22 februari 2019 / 09:58

  Ik zou graag zo’n slinger willen maken voor herinneringen en bijzonderheden die in mijn leven is gebeurd.

  • Quirina
   Auteur
   22 februari 2019 / 10:55

   Altijd leuk!!

 3. 22 februari 2019 / 10:46

  Hey,
  Ik ben CUTIE QWEEN
  ✌ ✌
  Ik doe mee
  Omdat mijn moeder is 2weken geleden overleden en mijn moeder wilde ook zo’n slinger maar die heeft ze nooit gekregen
  Als ik win zal ik deze slinger op haar begravenis hangen.

  • Quirina
   Auteur
   22 februari 2019 / 10:54

   Oh wat erg!! gecondoleerd met dit verlies en wens je natuurlijk heel veel sterkte voor de komende periode. Weet wat je doormaakt, omdat ik op een jonge leeftijd mijn vader ben verloren.

 4. Marielle
  23 februari 2019 / 07:34

  Super leuk!!! Ik wil hem ook wel winnen, en dan ophangen bij de hondenclub.

  Dus… hoe leuk zou het zijn als jij foto’s komt maken en dat dan de mooiste foto’s op de slinger. 2 vliegen in 1 klap.

  • Quirina
   Auteur
   24 februari 2019 / 12:27

   Hahaha, als je hem wint. Dan kom ik een foto’s maken.

 5. 24 februari 2019 / 12:03

  Hoi Quirina,
  Natuurlijk zouden wij de slinger graag winnen. Het ziet er erg mooi uit.
  Ik volg je al een tijdje op youtube.
  Leuk om nu ook eens hier te zijn.

 6. Anita H.
  1 maart 2019 / 02:37

  Erg leuk om een vriendin cadeau te doen met haar verjaardag.

 7. Quirina
  Auteur
  1 maart 2019 / 13:02

  Marielle heeft de fotoslinger gewonnen, gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *