• Fotoslinger voor de fotogroep + Winactie

  Mijn grootste passie is fotografie en bijna alles wat daar zo’n beetje te maken heeft. Het is namelijk niet alleen foto’s maken, maar in mijn geval ook bewerken en kijk ik regelmatig naar mijn eigen foto’s. Daarnaast ben ik ook altijd nieuwsgierig naar de producten, die je op fotografie gebied kan krijgen.

  Nee, niet alleen maar body’s en lenzen, maar ook de producten waarmee je foto’s kan afdrukken en daarom mocht ik deze fotoslinger testen van het HetFotoalbum.nl. Wat ik van deze fotoslinger vind, dat kan je in deze blogpost lezen en mag ook nog één verloten onder mijn lezers. Hoe leuk is dat!

  Alleen waar ging ik deze fotoslinger hangen? Want wij houden van een strakke inrichting houden en daar vind ik deze fotoslinger niet bij passen. Dus leek het mij erg leuk om deze fotoslinger voor de Fotogroep te laten maken, met de foto’s van de leden die tijdens de fotoavonden gemaakt zijn. Deze kan de Fotogroep gebruiken, als we ergens met een kraam op een evenement staan.

  Hiervoor heb ik gekozen voor de vierkante fotoslinger van 15 meter lang en uit 50 vlaggetjes bestaan. Ze worden dubbelzijdig afgedrukt en dit is dan ook goed voor 100 verschillende foto’s, die in een A5 formaat worden gemaakt en kan decoreren met verschillende achtergronden.

  Dit doe je in een online programma, waar je ook meteen je resultaat van je vlaggetje kan zien. Wel moet ik zeggen dat je eerst moet uitvinden, hoe dit programma werkt. Want in het begin is dat niet heel erg duidelijk, maar als je het eenmaal doorhebt. Dan heb je de slinger in een paar uurtjes gemaakt en zo heb je ook meteen een leuke avond besteding erbij.

  Levertijd

  De levertijd is vrij snel, want op donderdagmiddag had ik de bestelling geplaatst en kreeg ik de volgende dag een email berichtje, dat mijn bestelling onderweg was en had ik het pakketje op zaterdag ontvangen.

  De fotoslinger zelf

  De slinger moet je nog zelf in elkaar rijgen, waar je wel eventjes bezig mee bent. Want ik was er in totaal een uurtje mee bezig, maar gelukkig duurt de video een stuk korter, die je hieronder kan bekijken.

  Zoals je kon zien, vond ik de slinger wel heel erg leuk en ben ik echt blij verast. Dit omdat ik eigenlijk niet zo’n hoge verwachting ervan had, omdat ik een beetje ervan dat het van die standaard vlaggetjes waren. (zoals bij je die bij het WK voetbal ziet)

  Het papier is echt heel mooi, wordt mooi 200 grams zijdeglans papier gebruikt, die van hoge kwaliteit is en hierdoor ziet deze fotovlag ook stijlvol uit. Alleen om de slinger zelf in elkaar zetten, vond ik toch niet zo leuk om te doen. Dit is dan ook het enige minpuntje, die ik op deze slinger kan geven.

  Winactie

  Mocht je nu ook enthousiast geworden zijn, van deze slinger van 15 meter met 50 vlaggetjes. Dan heb ik goed nieuws! Wan ik mocht van hetfotoalbum.nl, deze slinger t.w.v. €20,00 weggeven.

  Laat hieronder dan een reactie achter, waarom jij deze slinger wilt winnen. Vul ook je geldig e-mailadres even in (is alleen voor mij zichtbaar), zodat ik contact met je kan opnemen, mocht jij deze slinger winnen. De winactie duur tot en met donderdag 28 februari 2019 en zal ik vrijdag 1 maart, de winnaar van deze fotoslinger bekend maken.

  Dit doe ik op mijn YouTube kanaal en je maak ook nog is extra kans als je op mijn kanaal abonneert. Laat dan ook in deze video, een reactie achter, waarin je vermeld, dat je bent geabonneerd en graag mee wil doen, met deze winactie. Good luck!

  Natuurlijk kan het zijn, dat je een andere slinger wilt of zelf wilt kopen. Dat kan je doen, via deze link.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  • - Dit artikel is ontstaan door een samenwerking en de winactie is door hetfotoalbum.nl gesponsord 

  12 Reacties

  1. Benjamin
   22 februari 2019 / 09:06

   Leuke blog hier , die foto slinger lijkt mij echt tof

   • Quirina
    Auteur
    22 februari 2019 / 10:55

    Dank je

    • nancy
     22 februari 2019 / 22:01

     Hoi Quirina, ik doe gezellig mee, omdat ik merk dat quirino zo snel groeit, dat ik het leuk vind om dit vast te leggen op een foto slinger.

  2. Carolina de Munnik
   22 februari 2019 / 09:58

   Ik zou graag zo’n slinger willen maken voor herinneringen en bijzonderheden die in mijn leven is gebeurd.

   • Quirina
    Auteur
    22 februari 2019 / 10:55

    Altijd leuk!!

  3. 22 februari 2019 / 10:46

   Hey,
   Ik ben CUTIE QWEEN
   ✌ ✌
   Ik doe mee
   Omdat mijn moeder is 2weken geleden overleden en mijn moeder wilde ook zo’n slinger maar die heeft ze nooit gekregen
   Als ik win zal ik deze slinger op haar begravenis hangen.

   • Quirina
    Auteur
    22 februari 2019 / 10:54

    Oh wat erg!! gecondoleerd met dit verlies en wens je natuurlijk heel veel sterkte voor de komende periode. Weet wat je doormaakt, omdat ik op een jonge leeftijd mijn vader ben verloren.

  4. Marielle
   23 februari 2019 / 07:34

   Super leuk!!! Ik wil hem ook wel winnen, en dan ophangen bij de hondenclub.

   Dus… hoe leuk zou het zijn als jij foto’s komt maken en dat dan de mooiste foto’s op de slinger. 2 vliegen in 1 klap.

   • Quirina
    Auteur
    24 februari 2019 / 12:27

    Hahaha, als je hem wint. Dan kom ik een foto’s maken.

  5. 24 februari 2019 / 12:03

   Hoi Quirina,
   Natuurlijk zouden wij de slinger graag winnen. Het ziet er erg mooi uit.
   Ik volg je al een tijdje op youtube.
   Leuk om nu ook eens hier te zijn.

  6. Anita H.
   1 maart 2019 / 02:37

   Erg leuk om een vriendin cadeau te doen met haar verjaardag.

  7. Quirina
   Auteur
   1 maart 2019 / 13:02

   Marielle heeft de fotoslinger gewonnen, gefeliciteerd!!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *