Fotoshoot voor Valentijnsdag

Een fotoshoot met je geliefde op Valentijnsdag doen is echt super om te doen, dit heb ik namelijk ook geregeld tijdens ons weekendje weg in Scheveningen in 2014. Dit heb ik via de website van Groupon geregeld, door bij een fotograaf in Den Haag om Marcel te verassen voor Valentijnsdag. Natuurlijk wist Marcel dit niet, heb ik het wonderbaarlijk goed verborgen kunnen houden en hoorde hij dit pas tijdens het ontbijtje in het hotel waar wij verbleven. In dit artikel vertel ik je over onze ervaring die wij hebben gehad met onze fotoshoot die wij hebben gedaan op Valentijnsdag.

Valentijns fotoshoot 2014

Marcel vond het leuk dat ik dit bedacht had en hij was ook wel eigenlijk benieuwd hoe ik bij deze fotograaf in Den Haag kwam. Dus vertelde ik hem dat ik op het internet een leuke verrassing aan het zoeken was en zo op de website van Groupon terecht kwam, waar ik deze leuke actie heb zien staan. Omdat hij net als mij nog nooit van deze website heb gehoord, was hij eerst wel een beetje achterdochtig of het wel een betrouwbare website was en niet voor onaangename verassingen kwam te staan. Alles stond in het Nederlands, zag helaas geen website maar wel een telefoonnummer en heb ik eventjes gebeld met de fotograaf of alles wat op de website van Groupon klopte en dat deed het. Zo kon ik Marcel ook verzekeren dat ik niet zomaar een aankoop voor een dienst online heb gedaan.

Na het ontbijt gingen we naar het adres die ik van de fotograaf heb gekregen, omdat het in een woonwijk was van Den Haag vonden we het wel een beetje apart dat de fotograaf nog niet aanwezig was op de afgesproken tijd. Kan gebeuren dachten wij, misschien is hij de hond even aan het uitlaten of een boodschap aan het halen en is hierdoor een klein beetje vertraagd. Vertraagd was de fotograaf wel, maar dan omdat het zijn studio is en zat hij gewoon vast in het verkeer wat natuurlijk bij iedereen kan gebeuren. Toch kreeg ik wel een beetje vreemd gevoel tijdens de kennismaking van deze fotograaf, het bleek een Engels sprekende man te zijn die niet uit Nederland kwam maar uit Turkije. Dan sta je wel eventjes verbaasd te kijken als je met een persoon door de telefoon Nederlands heb gesproken en mij niet hebben verteld dat hij alleen de afspraken regelt van de fotograaf en niet de fotograaf zelf is. Gelukkig is dit voor ons niet zo’n groot probleem, spreken we allebei goed Engels en al snel kregen wij een leuk gesprek.

Tijdens de shoot vroeg de fotograaf of wij ook andere kleding mee hadden genomen, om zo afwisseling in de foto’s te krijgen tijdens onze fotoshoot. Dat hadden we niet, hadden dit ook niet bedacht dat dit misschien wel zou kunnen en had de persoon die ik had gesproken dit wel even mogen zeggen tegen mij. Dan hadden we zeker een ander outfit meegenomen, die we tijdens de shoot konden aantrekken en zouden we dit zeker leuk gevonden hebben. Om wat variatie in te brengen vroeg hij of wij onze kleding uit wilden doen of misschien zelfs helemaal naakt wilden gaan. Hier voelde we allebei niet echt prettig bij, besloten dit ook niet te gaan doen en voelde ik mij niet op mijn gemak, nadat de fotograaf deze vraag aan ons had gesteld. Nu ik zelf fotografeer snap ik deze vraag wel, alleen toen nog echt niet!

Valentijns fotoshoot 2014

Op de fotograaf is echt niks aan te merken, hij was vriendelijk, maakte mooie foto’s en leverde snel de bestelling van de foto’s die wij wilde. Wel kan uit ervaring spreken dat als je gevoelig bent voor dingen die anders gaan dan verwacht (net als ik), om eerst persoonlijk kennis te maken met de fotograaf. Dit werkt ook voor beide partijen veel beter, jij weet wat je precies kan verwachten, je weet wie de fotograaf is en hierdoor ben je meer op je gemak tijdens een fotoshoot met als eindresultaat dat je veel leukere foto’s krijgt.

Wij kijken allebei terug op een geslaagde fotoshoot, zijn we blij met de foto’s en zullen we zeker nog een keertje een fotoshoot bij een fotograaf gaan doen. Alleen met de ervaring die ik heb opgedaan om via een website zoals Groupon zal ik het zelf niet weer via deze website doen.

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

2 Reacties

 1. 4 februari 2018 / 19:23

  Dit is echt wel leuk voor met valentijn! Mooie foto’s ook!

  • Quirina
   Auteur
   4 februari 2018 / 19:34

   Dank je, hij heeft inderdaad goed werk afgeleverd en het is echt leuk om dit te doen met valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *