Dieren van Wildlands

Dierenfotografie is één van mijn favoriete onderwerpen om te fotograferen. Waardoor ik regelmatig in Wildlands te vinden ben. Soms een uurtje soms een halve dag. Nu woon ik ook dichtbij de dierentuin van Emmen, kan ik zelfs soms de dieren horen als het buiten stil is en de wind in de goede richting staat. Heb ik een abonnement van Wildlands, waardoor ik minstens 1 keer per maand hier te vinden ben.

Voor mij is dit dan ook de ultieme ontspanning, geniet ik van de dieren en kan ik mijn hoofd leegmaken. Nou ja, de hoofd is misschien wel leeg, kaart is dan een ander verhaal. Soms ben ik echt helemaal tevreden, waardoor er ook een blogartikel door ontstaat. Het kan ook wel is gebeuren, dat ik ontevreden thuis komt en zie je alleen een paar foto’s in mijn wekelijkse my days overzicht voorbijkomen.

In deze portfolio laat ik dan ook mijn foto’s zien, die ik zelf erg mooi vind en zal dan ook regelmatig ge-update worden. Natuurlijk vind Ik het dan ook erg leuk, om ook deze foto’s die ik verzameld heb aan jullie te laten zien. Nog leuker vind ik dat je een reactie achterlaat en regelmatig terugkeert naar deze of andere albums te zien of ik er al nieuwe foto’s heb toegevoegd.

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *