Foto’s van Matsi

Ondanks Matsi meestal wegloopt als ik de camera in mijn handen hebt, lukt het mij regelmatig om een foto van hem te maken. Daarom zijn de meeste foto’s van hem met de telefoon gemaakt en niet met de camera. Als het al lukt om een foto met de camera van hem te maken, moet ik wel ontzettend snel zijn met de instellingen, want anders loopt hij gewoon weg. Alleen nu ik ook iedere week mijn leven met foto’s laat zien in my days, zullen er zeker veel kiekjes van Matsi komen die met de telefoon zijn gemaakt. Daarom voeg ik net als bij alle andere mappen, de leukste foto’s van Matsi in zijn fotoalbum komen. Natuurlijk zal ik het ook leuk vinden, als je eventjes een berichtje hieronder zet wat je van de foto’s vind.

Quirina

 

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

2 Reacties

 1. 19 april 2018 / 19:55

  Super schattige foto’s. En heel herkenbaar dat ie wegloopt voor de camera. Onze kat doet dat ook, vandaar dat we voornamelijk foto’s van haar hebben als ze slaapt. Haha 😉 Jouw foto’s zijn allemaal echt mooi gelukt. Vooral die tweede foto is echt prachtig!

  • Quirina
   Auteur
   19 april 2018 / 20:03

   Dank je, soms wel frustrerend hoor als je huisdier niet meewerkt. Met heel erg veel geduld lukt het uiteindelijk wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *