Review: Een schoolplaat van Fotocadeau.nl

Dit keer heb ik een review van een schoolplaat, dat je bij Fotocadeau.nl verkrijgbaar is. Nu had ik nog nooit van een schoolplaat gehoord, dus wat het is en wat ik van deze schoolplaat vind. Dat kan je lezen in deze blogpost.

Schoolplaat

Wat is een schoolplaat

Misschien ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat. Dat in de klas een oude wereldkaart hing, dat aan een draadje aan de muur hingen? Tegenwoordig kunnen we op deze schoolplaten ook onze foto’s op laten afdrukken. Deze foto’s worden niet op papier of textiel afgedrukt, maar op canvas. Hierdoor krijg je een stevige schoolplaat met foto uit je eigen collectie erop.

Het uitzoeken van de foto

Een schoolplaat vond ik wel een origineel idee, om een foto van onze bruiloft te laten afdrukken. Het was alleen meer de vraag welke foto dat ging worden, omdat ik hiervoor geen standaard trouwfoto wilde gebruiken. Nou dat is gelukt, want het is foto geworden waar wij onze ringen aan elkaar gaven.

Bestelprocedure

Het bestellen van deze schoolplaat is echt heel eenvoudig. Je upload de foto die jij voor je schoolplaat wil gebruiken, selecteer de maat en je kan de kleur van je latten ook nog kiezen.

De volgende stap is het kiezen van extra opties. Hier kan je ervoor kiezen om je foto te laten controleren, dit kost €2,47. Ik denk dat je dit net zo goed zelf kunt doen, dus deze optie heb ik zelf uit gelaten. Ook heb ik de fotobewerkingen uitgezet, want in dit geval heeft onze fotograaf dat al gedaan en daar zijn wij al tevreden over. Vervolgens controleer je bestelling en dan is het wachten tot je schoolplaat in huis heb.

Mijn eerste reactie van deze schoolplaat

Dit keer heb ik een video gemaakt, waar je mijn eerste reactie bij het uitpallen van deze schoolplaat kan zien.

Zoals je in de video kon zien, was ik echt blij verast over deze schoolplaat en vind ik het een echte aanrader! Maar dan moet je een schoolplaat echt leuk vinden, want deze schoolplaat van fotocadeau.nl heeft een grote van 120×90 cm en kost €143.95.

De schoolplaat als wanddecoratie

Over de schoolplaat zelf ben ik heel enthousiast. Maar om heel eerlijk te zijn, je moet hier echt van houden. Want toen ik het in mijn slaapkamer had gehangen, vond ik het niet heel erg stijlvol uitzien. Wel vind ik het heel erg leuk om zo’n schoolplaat in de studeerkamer of de slaapkamer van je kind te hangen. Maar je kan hem natuurlijk ook cadeau doen en het is een keer wat anders dan een sleutelhanger met foto van een paar euro.

Conclusie

Een foto op een schoolplaat bij Fotocadeau.nl afdrukken is zeker een aanrader, maar je moet hier echt van houden. Want als je net als mij van iets stijlvollers hou, dan kan je toch beter voor een andere wanddecoratie gaan.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *