• Review | Een schoolplaat van Fotocadeau.nl

  Heb jij wel eens van een foto op een schoolplaat gehoord? Om eerlijk te zijn, ik niet en daar was ik nu wel even nieuwsgierig naar. Natuurlijk had ik er wel een idee bij, maar meer ook niet. Dus wat het is en wat ik van deze schoolplaat van Fotocadeau.nl vind, dit kun je lezen in dit blogartikel.

  Schoolplaat

  Tegenwoordig heb je mega veel mogelijkheden, om een foto te laten afdrukken om je muren te decoreren. Want je moet tegenwoordig niet alleen nadenken, welke foto je wil laten afdrukken. Maar ook het materiaal waar je de foto wil laten afdrukken en een schoolplaat is één van de mogelijkheden, om dat te doen.

  Daarin kiezen we altijd de veilige kant, want een foto op canvas of plexiglas, hebben wij allemaal een keer gezien. Tenminste ik heb het gezien en ik kan natuurlijk niet van uit gaan, dat jij dat ook een keer gezien heb. Het is geen sleutelhanger met foto van een paar euro, maar wel een aankoop waar je echt blij mee wil zijn en best bereid ben, om daar iets meer geld voor uit te geven. Dus een schoolplaat, daar zou ik echt mijn bedenkingen mee hebben.

  Wat is een schoolplaat

  Misschien ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat. Dat in de klas een oude wereldkaart hing, dat aan een draadje aan de muur hingen? Tegenwoordig kunnen we ook met onze foto’s doen, waardoor jd een vintage look krijgt. Deze worden niet op papier of textiel afgedrukt, maar op canvas en hierdoor krijg je een stevige wandkaart of net als mij een stevige foto op een schoolplaat.

  Dus toen ik een review mocht schrijven, over deze schoolplaat. Was ik eigenlijk best wel sceptisch over en door wat hun op homepagina staat, waren mijn verwachtingen wel erg hoog. Dit omdat ze als beste getest, door Zoom.nl en Digifotopro.nl zijn. (fotografie pagina’s) Nu weet ik niet wat ze getest hebben. Maar ik ga er wel vanuit, dat ze meerdere producten hebben getest.

  Over de foto hoefde ik niet lang na te denken, want omdat ze over een vintage look hadden. Dacht ik meteen aan deze trouwfoto van ons, die wij boven het bed willen hangen. Dit leek mij ook leuk, om dit voor de camera te uitpakken en hoe ik reageerde, dat kan je allemaal in deze video zien.

  Zoals je in de video kon zien, was ik echt blij verast over deze schoolplaat en vind ik het een echte aanrader! Dan moet je een schoolplaat wel leuk vinden, want dan zou ik toch een ander materiaal kiezen. Deze schoolplaat van fotocadeau.nl heeft een grote van 120×90 cm en kost €143.95 en is zo gemaakt.

  Op hun webshop, hebben ze nog meer leuke producten staan. Die je voor jezelf kan kopen of iemand een leuk fotocadeau doen. Want ze hebben ook leuke foto’s op canvas, die ze standaard in hun collectie hebben, tegen betaalbare prijzen.

  Natuurlijk ben ik ook benieuwd, wat jij van deze schoolplaat vind en ook voor je eigen huis als wanddecoratie zou hangen?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *