• Review: Foto op hout van FotoOpHout.nl
 • Review: Foto op hout van FotoOpHout.nl

  Op verschillende social media accounts, had ik de wanddecoratie foto op hout al voorbij zien komen. Zelf was ik hier al erg nieuwsgierig naar en toen de kans zich voordeed of ik voor FotoOpHout.nl een review wilde schrijven over hun wanddecoratie. In dit artikel kun je dan ook lezen, wat ik van deze wanddecoratie vind en wat mijn bevindingen van deze website is.

  Over Fotoophout.nl

  FotoOpHout.nl is een dochteronderneming is van FotoCadeau.nl en van beide bedrijven heb ik eigenlijk nog nooit gehoord, maar ze zijn onafhankelijk als beste getest door Digifotopro.nl en Zoom.nl en kan dan ook zeggen dat ik nu nog nieuwsgieriger ben naar hun wanddecoratie foto op hout ben, dan ik al was. FotoOpHout.nl verkoopt verschillende wanddecoraties, van Foto op hout tot aan Foto op Forex en van Foto op poster tot aan foto op tuinposter. Naast de wanddecoratie verkopen ze ook nog fotocadeaus. Daarin vind je leuke producten die je cadeau kunt geven, aan je vriendin die jarig is, Vaderdag of gewoon omdat je die persoon een leuk cadeau wilt geven. Je kan wel zeggen dat ik erg enthousiaster bent geworden nadat ik deze website heb bezocht. Nu nog hopen dat ik tevreden bent met mijn wanddecoratie die ik besteld heb bij FotoOpHout.nl .

  Mijn wanddecoratie foto op hout bestellen

  De foto uitzoeken die ik als wanddecoratie wil hebben, is een stuk lastiger dan het bestellen van je wanddecoratie op foto op hout. Op de website zie je namelijk meteen deze onderstaande melding, waar je meteen aan de slag kunt met je desgewenst product dat je wil aanschaffen bij FotoOpHout.nl.

  Zelf heb ik gekozen voor een foto op hout van 40×60 cm van vurenhout, deze bevelen ze aan op hun website en aangezien ik geen verstand van hout heb, ging ik voor de veilige optie voor mij. Maar je kan natuurlijk ook voor de andere houtsoorten kiezen, zoals bijvoorbeeld steigerhout. Wat ik ook erg leuk vond is dat ik meteen een preview kon zien, hoe deze wanddecoratie eruit komt zien.

  Preview van de wanddecoratie

  Nadat je de preview hebt gezien, zie je nog een aantal opties zoals; een ophangsysteem voor hout, wat mij natuurlijk erg handig lijkt omdat ik deze aan de muur in onze slaapkamer wil hangen en de whitewash wat aanbevolen wordt bij een wanddecoratie van vurenhout. Ook voor deze optie heb ik gekozen omdat dit werd aanbevolen, om zo een teleurstelling voor mezelf te voorkomen.

  Levertijd

  Op woensdag avond heb ik de bestelling geplaatst en heb ik natuurlijk een ordevestiging gekregen. Daarin hebben ze mij netjes vermeld dat als de bestelling verzonden wordt, een e-mail van hun ontvang met daarin een link om de bestelling te volgen. Op dinsdag kreeg ik netjes een e-mailtje dat mijn bestelling onderweg was en werd inderdaad de volgende dag geleverd door de pakketbezorger van DHL.

  Video

  Conclusie

  Wij zijn (mijn man en ik) allebei erg blij met deze foto op hout als wanddecoratie, verliep het proces erg goed en kan ik iedereen die een foto op hout als wanddecoratie het bedrijf en hun product van FotoOpHout.nl aanbevelen.

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

  13 Comments

  1. 23 March 2018 / 10:23

   Ik vind hem erg mooi geworden! En op hout is het ook fijn duurzaam. Zo gaat je foto lang mee.

  2. 23 March 2018 / 12:03

   leuke vrolijke foto, die gaat je interieur mooi opvrolijken!

  3. 23 March 2018 / 12:30

   Ik kende beide bedrijven ook nog niet. Vind het resultaat ook erg mooi geworden. Mooie foto heb je er voor gekozen!

  4. 23 March 2018 / 13:10

   Hij is zeker mooi geworden. Toch weer heel wat anders dan een foto in een standaard lijstje

   • Quirina
    Author
    23 March 2018 / 14:13

    Het is inderdaad wel even wat anders dan een foto in een lijstje.

  5. 23 March 2018 / 13:45

   Hij is heel erg mooi geworden!! Ik hou wel van die bijzondere materialen waar je tegenwoordig een foto op kan laten afdrukken. Zelf heb ik het nog niet op hout gedaan, ik ben dol op het effect op gebrusht aluminium.

   • Quirina
    Author
    23 March 2018 / 14:14

    Je kan inderdaad tegenwoordig foto’s op allerlei soorten materialen doen, dat was vroeger wel eventjes anders.

  6. 23 March 2018 / 16:57

   leuk bedacht en mooi uitgevoerd, kan me voorstellen dat jullie er erg blij mee zijn

  7. 23 March 2018 / 17:54

   Wat is ie leuk geworden zeg! Ziet er mooi uit!

  8. 23 March 2018 / 20:08

   Wat een prachtige foto! Terecht dat je deze op hout wil laten plaatsen! Het ziet er zeer geslaagd uit!

  9. 24 March 2018 / 12:48

   Hello ,

   I saw your tweet about animals and thought I will check your website. I like it!

   I love pets. I have two beautiful thai cats called Tammy(female) and Yommo(male). Yommo is 1 year older than Tommy. He acts like a bigger brother for her. 🙂
   I have even created an Instagram account for them ( https://www.instagram.com/tayo_home/ ) and probably soon they will have more followers than me (kinda funny).

   I have subscribed to your newsletter. 🙂

   Keep up the good work on your blog.

   Regards
   Wiki

  10. 24 March 2018 / 20:25

   Wat een mooie foto. Leuk zo op hout, dat valt net wat meer op dan een gewone foto aan de muur.

  11. 25 March 2018 / 09:39

   Gaaf! Ik ben gek op mooie eigen gemaakte foto’s in huis, op hout lijkt mij ook erg mooi (heb ik nu nog niet)..

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *