Review: Een foto op Canvas van Drukwerknodig.nl

Als je aan een drukkerij denkt, dan denk ik niet zo snel om daar een foto op canvas te laten drukken. Want dit zou ik toch bij een foto-speciaalzaak laten doen. Dus toen ik de kans voor een samenwerking met Drukwerknodig.nl een foto op canvas te laten drukken, was ik ook erg benieuwd naar hun wanddecoratie die ik van onze Matsi heb laten maken. Wat ik van deze foto op canvas vind, dat kan je lezen in deze blogpost.

Het kiezen van de foto

Eigenlijk hoefde ik voor deze review niet lang na te denken, welke foto ik op canvas wilde hebben. Want we hadden al een foto van onze Diva in de woonkamer hangen, maar nog niet van onze Matsi. Dit wilde ik al heel graag voor de vakantie, maar wou alleen nog even wachten tot wij terug van vakantie waren. In de hoop dat er een mooie foto van Matsi op het strand zou gaan maken. Maar helaas kan Matsi niet loslopen, want het is een echte beagle die liever zijn neus achterna loopt. Dus is het toch de foto geworden, die ik vorig jaar in het bos gemaakt heb.

Online Editor

Via de website van Drukwerknodig.nl kan je de foto op canvas bij fotoproducten vinden. Alleen om een foto te toevoegen, was nog niet zo eenvoudig als ik normaal gewend ben. Want het was mij eerst niet gelukt, maar met hun hulp en de link die ik van hun gekregen heb.

Was het een stuk eenvoudiger om een foto naar hun online editor te uploaden, dan met een pdf-bestand. Alleen staat die link onder het menu, waardoor ik deze niet zag staan. Want erg opvallend is het niet, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen.

Levering

Over de levering heb ik echt niks aan te merken. Want de volgende dag was mijn bestelling al in huis! Dit had ik niet verwacht en misschien ook wel geluk gehad of omdat ik in de ochtend de bestelling geplaatst had. Maar ik was er erg blij mee, want je bent natuurlijk erg benieuwd hoe je foto op canvas eruit ziet. De foto was goed ingepakt, want ze hebben er een soort schuimrand omheen gedaan. Om zo tijdens de verzending je foto niet te laten beschadigen, die goed in een doos verpakt was.

Ook hebben ze een zakje met 2 schroefjes en een ophanghaakje erbij gevoegd. Die je zelf dan aan je canvas foto moet bevestigen, wat ik ook echt een pluspunt vind. Want zo hang je foto niet aan het canvasdoek zelf en hang hij ook mooier aan de muur.

Conclusie

Deze foto op canvas heeft een formaat van 60*40 cm, waarvoor je een bedrag van € 24,75 exclusief verzendkosten voor betaald. Dit is echt niet duur en misschien zelfs één van de goedkopere webshops die dit product aanbiedt. Dus ik kan hun zeker aanraden!

Ook als ik naar hun andere drukwerk producten kijk, want ze drukken ook agenda’s, visitekaartjes en andere leuke promotiematerialen. Maar ze drukken ook boeken met verschillende afwerkingen, waar ik serieus over nadenk om dit bij hun in de toekomst te bestellen.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *