• Foto’s van Januari 2019

  Regelmatig heb ik mijn camera bij mij, tijdens het uitlaten van Matsi of gewoon als ik ergens naar toe gaat. Meestal doe ik niks met deze foto’s en dat vind ik ergens wel jammer. Daarom zal ik vanaf deze maand, een gaan plaatsen met de foto’s die ik gemaakt heb. Zo deel ik ook deze foto’s op mijn blog en krijg je afwisselende foto’s in één blogpost. Ik wens je veel plezier met het bekijken van deze foto’s en hoop ik hiermee je ook te gaan inspireren op fotografie gebied.

  Dit jaar heb ik voor het eerst vuurwerk gefotografeerd. Makkelijk was het niet, maar ik ben zeker tevreden met deze foto. Zelf vind ik het iets abstracts hebben en hierdoor vind ik, dat deze foto iets bijzonders heeft.

  Toen ik deze ketting om de boom zag, vroeg ik mij echt af; waarom deze om deze boom een ketting zit. Er stond geen fiets of een ander object er tegen aan en zelf heb ik een boom nog nooit weg zien lopen. Dus dit vond ik wel erg merkwaardig iets.

  Deze foto heb ik tijdens het uitlaten van Matsi gemaakt, omdat ik soms macro fotografie ook leuk vind om te doen. Zo zie je maar weer, dat als je goed om je heen kijkt. Dat je eigen omgeving ook heel wat moois te bieden heeft.

  Paddenstoelen

  Net als de foto hierboven staat, kwam ik deze eiland van paddenstoelen tegen. Alleen deze paddenstoelen stonden gewoon in mijn eigen straat.

  Week 3 van de 365 fotografie challenge

  Dit is eigenlijk gewoon een uitprobeersel van mij, dat eigenlijk wel leuk heeft uitgepakt. Iets wat ik wel regelmatig doe en ook erg leuk vind om te doen. Dat is het voordeel, van een digitale camera. Want ik zou dit nooit gedaan hebben, met een analoge camera.

  Week 3 van de 365 fotografie challenge

  Marcel kwam met het idee, dat hij met Matsi om de Rietplas ging lopen. Zo kon ik op mijn gemak, deze prachtige zonsondergang fotograferen.

  Natuurlijk heb ik ook de superbloedwolfmaan gefotografeerd en komen er nog 2 fotoseries op mijn blog online. Die ik deze maand gefotografeerd heb, alleen helaas nog geen tijd heb gehad, om deze series online te zetten. Want de afgelopen dagen, hebben we echt van het winterse weer kunnen genieten.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen