• Recepten
 • Fotogroep Klazienaveen

  Dat ik bij een fotogroep zit, dat is je misschien wel opgevallen als je vaker op mijn blog komt. Hier heb ik om de 2 weken een fotografie avond, gaan we regelmatig op pad of in ons clubgebouw om een bepaald onderwerp te behandelen. Waarbij we ook meestal zelf aan het fotograferen zijn, om zo onze vaardigheden op fotografie gebied te ontwikkelen. Iets waarbij niet alleen veel van leert, doordat je regelmatig uit je comfortzone gaat. Het is ook nog is super gezellig en vind ik het erg leuk om dit te doen.

  In deze portfolio laat ik dan ook mijn foto’s zien, die ik zelf erg mooi vind en zal dan ook regelmatig ge-update worden. De foto’s bestaan uit verschillende onderwerpen, die ik in de winterperiode gemaakt heb. Ik vind het dan ook erg leuk, om ook deze foto’s die ik verzameld heb aan jullie te laten zien. Nog leuker vind ik natuurlijk dat je een reactie achterlaat en regelmatig terugkeert naar deze of andere albums te zien of ik er al nieuwe foto’s heb toegevoegd.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een Persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen, honden en geef ik een kijkje in mijn leven.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *