• Lief Dagboek 9: Fotograferen in Het Keverhuis
 • Lief Dagboek 9: Fotograferen in Het Keverhuis

  Gisteravond was ik met de fotografieclub bij het Keverhuis in Emmen. Dit is een autobedrijf waar ze klassieke kevers verkopen, die zich in het centrum van Emmen bevindt. Regelmatig kom ik langs dit bedrijf, maar ik ben nog nooit naar binnen gegaan. Ik heb geen interesse heb om een oldtimer te kopen, dus dan ga ik ook niet naar binnen om alleen eventjes te kijken naar deze auto’s Ook zal ik nooit durven vragen of ik daar foto’s mag maken, maar dat wilde ik wel heel graag. Gisteren was het zover en mocht ik daar samen met de andere leden deze prachtige auto fotograferen.

  Je kunt je voorstellen dat ik er echt zin in deze avond had, ondanks ik niet wist wat ik daar kon verwachten. Ja, oude kevers en misschien auto’s van andere merken. Alleen toen ik bij hun binnen was, werd ik echt aangenaam verrast. Ze hebben niet alleen oude auto’s, maar ook een paar ouderwetse telefoons en typemachines die ze op een leuke manier hebben tentoongesteld. Hierdoor kreeg ik eerder het gevoel dat ik in een museum was, dan in een autogarage voor kevers.

  Het was daar erg koud, maar dat vond ik niet erg. Ik heb er een aantal mooie foto’s gemaakt en ben ik echt tevreden geworden met deze fotoserie. Natuurlijk ben Ik ook heel benieuwd hoe de foto’s van de andere leden zijn geworden, maar dat zie ik deze week op mijn email verschijnen.

  Dit waren de foto’s die ik gisteravond heb gemaakt, met een onderwerp dat ik echt heel gaaf vond.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *