• Recepten
 • Fotoavond in Rensenpark

  Vorige week woensdag ben ik met de fotogroep weer op pad geweest en dit keer hadden wij modellenfotografie op het programma staan. Nu is modellen en/of portret fotografie niet helemaal mijn ding. Ik kan beter zeggen, totaal niet mijn ding. Dit omdat andere onderwerpen op fotografie gebied mij meer aanspreken, dan modellen en/of portret fotografie. Daarom had ik het plan om meer van het park te fotograferen, dan de modellen.

  Helaas kon ik het hier deze avond niet vinden en waren dit de enige 2 foto’s waar ik redelijk tevreden over bent. Daarom heb ik mij toch op de modellen een beetje gericht. Yvonne en Naomi zijn 2 vriendinnen, die ik deze avond heb gefotografeerd. Natuurlijk waren er meer modellen aanwezig, alleen ik ben ze die avond niet meer tegen gekomen.

  Persoonlijk vind ik dat eigenlijk alleen maar fijner, om met één of twee vaste modellen te werken. Zo leer je elkaar een beetje te kennen en dat werkt voor mij als fotograaf toch iets prettiger. Want als iets tegen je werkt als fotograaf zijnde, is met een opgelaten gevoel te fotograferen. Iets waar ik zelf heel erg snel last van heb.

  Zelf vind ik spontane foto’s ook veel leuker, dan dat geposeerde. Nu gaat dat wel erg moeilijk als je modellenfotografie aan het doen bent, daarom heb ik tijdens de shoot van de zijlijn gefotografeerd. Dit vind ik zelf persoonlijk mooier, maar dat is ieder zijn eigen smaak natuurlijk.

  Ook heb ik eventjes een medelid van de fotogroep gefotografeerd, zij wilde namelijk een profielfoto voor haar de website van de fotogroep. Ik moet zeggen, dat het een foto is geworden waar ikzelf erg tevreden over ben.

  Na afloop hebben we met zijn allen nog wat gedronken, wat we wel vaak doen als we op pad zijn met de fotogroep. Naast het praten over de fotoavond, ditjes en datjes, heb ik ook deze foto gemaakt. Hier zijn de 2 meiden een selfie met de telefoon aan het maken, wat voor mij ook de mooiste foto van deze avond heeft opgeleverd.

  Over het resultaat ben ik niet helemaal tevreden, wel een leuke avond weer gehad met de fotogroep. De volgende fotoavond met de fotogroep is pas over een paar weken weer, omdat we ook bij de fotogroep een zomerstop hebben. Voor mij maak dit natuurlijk niks uit, want fotograferen doe ik toch wel en laat ik de komende weken ook wat werk zien van vorig jaar wat ik gefotografeerd heb tijdens de fotoavonden met de fotogroep.

  Liefs

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  1 Reactie

  1. Bob Souisa
   27 juli 2018 / 16:01

   Hee…Hallo Quirina,

   Leuke foto’s meid… lekker scherp.
   Het was sowieso een gezellige shoot avond.

   fijne vakantie periode en tot gauw maar weer.

   Greetzs,
   BobS

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *