Foto van de maand #1: Diva

Op mijn Instagram acount Kamoen Photography plaats ik iedere dag een foto die ik gemaakt heb. Mensen die op deze account mij volgen of iemand die gewoon die deze foto ziet, geven een like aan mijn foto als ze deze leuk vinden. De foto die de meeste likes heeft gekregen, wordt dan de de automatisch de foto van de maand. Wanneer het dan de eerste van de maand is, dan kijk ik welke foto de meeste likes hebben gekregen van de afgelopen maand en plaats ik deze foto op mijn blog met een klein verhaaltje hoe de foto is ontstaan.

Foto van de maand: Diva

Zoals je misschien wel weet, is onze Diva helaas afgelopen maand overleden, dus ik vind het eigenlijk wel extra leuk dat dit mijn eerste foto van de maand is geworden. Deze foto ontstaan eigenlijk doordat ik een nieuwe camera had gekocht en mijn passie voor fotografie weer wilde oppakken. Om de camera uit te proberen heb ik dus ook mijn honden Matsi en Diva als eerste gefotografeerd om mijn camera uit te proberen. Eigenlijk is het best grappig dat één van mijn eerste foto’s die ik heb gemaakt, ook de eerste foto van de maand is geworden.

Quirina

10 Comments

Leave a Comment