• My days 13 | Februari 2019

  De maand februari was voor mij niet zo goed begonnen, omdat dit bij mij met een enorme griep is begonnen. Gelukkig is dat maar een tijdelijk iets en is de maand februari, zeker een maand om terug te kijken. Want naast de 2 leuke uitstapjes, die ik de maand gemaakt heb. Heb ik deze maand, ook een paar mooie samenwerking met bedrijven mogen doen. Hoe ik dit allemaal beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  februari 2019

  Op zaterdag 2 februari, zijn wij naar Inno-Future in Emmen geweest. Wat een Tech beurs moet voorstellen en iets waar Marcel heel erg geïnteresseerd in is. Ik was wel nieuwsgierig, wat dit nu precies voor beurs is en het was ook nog is gratis entree.

  Alleen ik vond het wel erg tegenvallen, het was niet heel erg groot en wat er was viel mij wel een beetje tegen. Op dit robotje na dan, want die vond ik echt zo cute! Toch denk ik, dat het wel erg leuk op zo’n beurs kan wezen en echt wel een keertje naar een grote Tech beurs heen zal gaan. Of het dit jaar zal worden, dat denk ik niet.

  Emmerdennen

  Natuurlijk kon je ook nog in het eerste weekend van februari, nog genieten van het prachtige winterweer en daar hebben wij op zondag ook tijdens een boswandeling in de Emmerdennen, echt van genoten. Dus het eerste weekend van Februari, was echt een super weekend. Leuke dingen gedaan, tijd voor elkaar genomen en genoten van elkaar.

  Jammer genoeg, was de eerste week van februari iets minder leuk en kreeg ik echt mega de griep te pakken. Wat dat betreft, ik ben ziek of ik ben het niet en daar zit bij mij ook echt geen tussenweg in.

  Ook begon de samenwerkingen met bedrijven, een beetje te lopen. Maar bij het maken van de video van ons nieuwe huisnummerplaatje, was ik echt nog zo ziek als een hond. Mijn neus was kapot van het snuiten, mijn stem werkte niet mee en wat was ik op dat moment blij, dat er make-up bestaat. Zodat je het wel een klein beetje kan verdoezelen.

  Samen met mijn nichtje Carolien, ben ik naar de huishoudbeurs geweest. Voor mij was dit de eerste keer, dat ik deze beurs bezocht. Er stonden zeker interessante dingen bij en vond ik het echt een hele leuke ervaring om dit mee te maken.

  Ik snap alleen niet, waarom iedereen nu daar zoveel dingen koopt. Om het vervolgens in troleys en koffers mee naar huis te sjouwen. Want net als ik, gaan de meeste daar wel met openbaar vervoer er heen. Al vind ik het best grappig, om zulke dingen te zien en volgens mij, heb ik hier ook het meest van genoten.

  Ik zal zeker de huishoudbeurs nog een keer bezoeken, maar om hier nu mijn jaarlijks uitje van te maken, dat denk ik niet.

  februari 2019

  Op zondag 17 februari, zijn Marcel en ik alweer 7 jaar samen. Dit hebben wij thuis gevierd, omdat ik Marcel heb aangestoken met de griep. Gelukkig ging het toen wel een stukje beter met hem, dus hebben wij lekker gezellig samen, knus wezen gourmetten, met ons dinner for 2 setje.

  Alleen omdat Marcel nog niet helemaal fit was, hebben wij dit wel simpel gehouden. Want we zijn maar met zijn tweeën en vinden het zonder om het eten weg te gooien.

  Zo kom je bijna nooit in Amsterdam. Maar deze maand was ik 2 keer een dagje in Amsterdam te vinden. Want ik mocht voor de NS, een uitje testen voor hun Facebookpagina. Daarvoor ben ik op zaterdag 23 februari, naar het Madam Tussauds museum geweest. Hiervoor was ik niet verplicht, om dit op mijn blog of YouTube kanaal te delen.

  Februari 2019

  Alleen dat heb ik wel gedaan, want ik deel al mijn dagjes uit. Dus waarom zou ik dit dagje, die ik in het Madame Tussauds en in Amsterdam zelf beleefd heb, niet gaan delen. Wel vond ik het erg jammer, dat Marcel niet mee kon. Want dit had ik ook graag met hem willen beleven, maar dat kom deze zomer helemaal goed.

  Olifant Wildlands

  Wat hebben wij toch prachtig lente weer, in de maand februari mogen meemaken. Hier heb ik ook echt van genoten en natuurlijk ben ik ook een middagje naar Wildlands gegaan.

  Alleen zoals je misschien al gemerkt heb, ben ik wel erg druk op mijn blog geweest. Dit kom ook door de samenwerkingen, die ik momenteel heb lopen. Daardoor zijn de foto’s van Wildlands, die ik in februari gemaakt heb, nog niet online verschenen.

  Het was een kort maandje, die echt snel is voorbij gevlogen. Heb ik genoten van mijn 2 uitstapjes en mijn middagje in Wildlands, ben ik erg blij dat er een paar samenwerkingen op mijn pas is gekomen en ben ik benieuwd, wat ik in de maand maart mag beleven.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *