E-kortingen bij mijn favoriete webshops

Dat ik gek ben op uitstapjes maken, dat zal wel inmiddels bekend zijn. Maar als ik dat ook tegen korting kan doen, dan is dat helemaal te gek. Daarom zal ik je in deze blogpost vertellen, hoe ik dat een beetje doe.

Om je huwelijk of relatie spannend te houden, hebben wij regelmatig een datenight en soms doen we dit ook op de dag. Want in 2014, waren wij een weekendje in Scheveningen en toen heb ik Marcel verast, met een fotoshoot. Wat echt leuk was om te doen en in mijn ogen, ook is wat anders dan een avondje naar de bioscoop.

Deze deal had ik op de website van Groupon kortingscode gevonden, waar ze echt leuke uitstapje, maar ook stedentrips tussen hebben staan. Naast deze uitstapjes, hebben ze ook leuke deals met producten. Die zowel voor de man als vrouw geschrikt zijn.

Dit is natuurlijk ook leuk om cadeau te geven of gewoon om jezelf te verwennen. Want hoe leuk een cadeau geven ook is, het is ook erg belangrijk om een keer iets voor jezelf te kopen. Om lang verhaal kort te maken. Op de website van Groupon, kan je echt besparen bij Groupon het maken van de leukste uitstapjes.

Zalando

Nu ben ik geen fashion blogger of influencer, waar ik ook erg blij mee ben. Zou ik ook nooit willen worden, want om nou iedere keer te poseren voor een leuke foto met de kleding die ik op dat moment draag, dan zou ik echt gillend gek worden.

Want dan krijg je letterlijk de reclamespotjes, die je eerder van Zalando op televisie zag. Wat ik echt een vreselijke reclamespotje vond en waardoor het ook niet erg uitnodigend, om hun webshop te bezoeken. Dit kan natuurlijk aan mij liggen, want ik zie mijzelf niet bepaald een standaard persoon of vrouw.

Ondanks ik mij niet als standaard zien, hou ik wel van leuke kleding. Wat dat betreft, kan een persoon nooit kleding genoeg hebben. Ben ik altijd wel op zoek naar inspiratie, om zo mijn eigen fashion stijl te creëren.

Dit doe ik onder andere bij Zalando, want ze hebben echt altijd wel iets leuks erbij zitten. Heb ik er al regelmatig wat gekocht en tot nu toe is de kwaliteit van deze kleding nooit tegen gevallen. Wat ik ook fijn vind, is dat ze kleding hebben voor mensen met een maatje meer. Niet dat ik dat nodig ben, maar sinds ik bij Marcel ben, let ik hier wel op.

Naast dat ik naar de kleding kijk, die ze bij Zalando verkopen. Kijk ik ook altijd was ze in de sale hebben, eigenlijk koop ik bijna alles wat in de sale is. Het is voor mij echt een sport, om de leukste kleding items, met de hoogste kortingen te krijgen. Iets was zeker met deze Zalando Voucher gaat lukken, want hier allerlei kortingen, die je bij de webshop kan krijgen.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd? of jij gek op koopjesjagen bent en dit vaak doet?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

• - Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra Informatie over mijn blog