• Fotografie
 • De eerste week van Beagle family

  Na de geboorte van 10 prachtige beaglepups van onze Matsi en Diva, waar ik het al uitgebreid over gehad heb. Ga ik in deze blogpost, over de eerste week van deze periode aan jullie vertellen.

  De eerste dag van de pups, was eigenlijk alles behalve een feestje. Eigenlijk kan je beter zeggen, een paar uur na de geboorte van het nestje dat onze we van onze Diva hebben gekregen. Het ging met Diva absoluut niet goed en zijn we met haar zo snel mogelijk naar de dierenarts gegaan.

  De eerste week beagle

  Dat was maar goed ook dat we dit hebben gedaan, anders had ze het niet overleefd. Zo verzwakt was zij van haar zwangerschap en de bevalling die zij gehad heeft. Ze bleek een zware ontsteking in haar baarmoeder te hebben en een operatie was op dat moment niet mogelijk. Daarom hebben wij medicijnen voor haar gekregen, die ze op dat moment mocht hebben en deze medicijnen moesten aanslaan.

  De eerste week beagle

  Dit waren voor ons echt spannende uren en hadden we ook nog de zorg van de 10 puppy’s zoveel mogelijk op ons genomen. Zo kon onze Diva aansterken, wat ze grotendeels met deze medicatie op eigen kracht moest doen. Ondanks zij zo verzwakt was, zorgde zij echt haar jong super goed.

  De eerste week beagle

  Gelukkig sloegen de medicijnen aan, sterkte ze snel aan en hebben we haar met de pups zoveel mogelijk geholpen. Dit betekende voor ons dat we in deze periode, echt bar weinig slaap kregen en hadden we zelfs slaapdiensten. Zodat er altijd één van ons bij haar en de pups waren, om haar voornamelijk te helpen bij het bijvoeren van deze pups.

  Alleen als je bij nummer 10 was aangekomen, kon je eigenlijk weer bij nummer 1 beginnen en ging de het huishouden ook gewoon door. Natuurlijk moest onze Matsi ook zijn aandacht ook hebben, wat hij uiteraard ook gekregen heeft en was hij ook erg betrokken met zijn pups. Dit was iets wat wij van hem niet hadden verwacht en vonden we dit ook erg leuk dat hij dit deed.

  De pups doen in deze periode nog niet zoveel en bestaan hun dagen voornamelijk uit groeien, slapen en kruipen ze vooral naar elkaar of naar hun moeder. Je kan dan ook zeggen dat de eerste week eigenlijk alleen maar uit bijvoeren, het huishouden bijhouden bestond en slaap krijgen wanneer we dit konden krijgen.

  Marcel had de eerste week vrij genomen, om mij hierin zoveel mogelijk te helpen. Wat ook erg fijn is en zo kregen we tenminste nog iets van slaap.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  YouTube

  Vanaf 1 januari, ga ik de 365 dagen foto challenge doen. Hoe het mij zal vergaan? Dat kan je zien in mijn wekelijkse vlog en natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn leven.

  Kijk je gezellig mee? Hier vind je de link naar mijn kanaal. Hopelijk tot snel!

  Laatste video