De eerste visitekaartjes voor mijn blog

Al een tijdje zat ik te denken, om visitekaartjes voor mijn blog te maken. Niet voor zakelijke doeleinde, maar juist om meer bekendheid te krijgen en hoop ik op deze manier, weer nieuwe vaste lezers te krijgen. Dus deze samenwerking, kwam eigenlijk wel heel erg mooi uit. Wat ik van deze visitekaartjes vind, dat kan je lezen in deze blogartikel.

Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van studentendrukwerk.nl gehoord. Tot dat hun met mij contact hadden opgenomen, of ik belang had om met hun een samenwerking aan te gaan. Mijn eerste reactie was ook, wat bijzonder dat ze dat mij vragen. Een student ben ik niet meer en ook al ben je nooit te oud om te leren. Ik denk niet dat ik ooit weer naar school zal gaan, om verder te leren.

Daardoor was ik misschien wel heel erg nieuwsgierig, naar hun webshop en die heb ik dan ook eerst bezocht. Ze verzorgen diverse drukwerken, waar je foto’s op posters, bierviltjes of zelf een foto op canvas kan laten afdrukken. Maar het heet niet voor niets studentendrukwerk.nl, dus je kan ook gewoon je scriptie, verslag of een eigen gepersonaliseerde notitieboekje laten afdrukken.

Hartstikke leuk allemaal, alleen ik doe er niks mee en heb daarom ook voor deze visitekaartjes gekozen. Zelf liep ik al met deze gedachte om dit te gaan doen, ken ik genoeg mensen die als zelfstandig ondernemer werken en misschien is dit dan ook wel iets voor hun? Alleen moet ik daar natuurlijk wel eventjes eerst zelf achter komen.

Het ontwerpen van hun visitekaartjes is echt heel erg simpel. Hebben ze ook eigen ontwerpen, die je kan gebruiken of je doet het net als mij en ontwerp je gehele visitekaartje helemaal zelf. Dus eigenlijk zou iedereen, die met internet is opgegroeid, dit zelf kunnen maken. Wat dat betreft, is dit echt heel erg top gedaan!

Alleen als ik een klant zou zijn, dan zou ik ook graag willen weten. Wat mij 250 visitekaartjes zou kosten. Dit krijg je wel te zien, maar dan ben je wel een paar stappen verder. Iets waar ik niet zo blij mee zou zijn en dan was ik allang op andere webshops gaan kijken. Waar ik wel meteen duidelijke prijzen zou zien. Dit is niet alleen bij visitekaartjes zo, maar helaas ook bij andere producten.

Over de visitekaartjes en de totaal prijs ben ik wel tevreden. Voor deze 250 visitekaartjes, betaal je een bedrag van €30,08 en dat vind ik een goede prijs. Alleen als dit geen samenwerking zou geweest zijn. Dan zou je mij als klant al echt kwijt geweest zijn.

Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd of jij ooit visitekaartjes heb laten afdrukken, voor een betaalbare prijs?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *