• De eerste visitekaartjes voor mijn blog

  Al een tijdje zat ik te denken, om visitekaartjes voor mijn blog te maken. Niet voor zakelijke doeleinde, maar juist om meer bekendheid te krijgen en hoop ik op deze manier, weer nieuwe vaste lezers te krijgen. Dus deze samenwerking, kwam eigenlijk wel heel erg mooi uit. Wat ik van deze visitekaartjes vind, dat kan je lezen in deze blogartikel.

  Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van studentendrukwerk.nl gehoord. Tot dat hun met mij contact hadden opgenomen, of ik belang had om met hun een samenwerking aan te gaan. Mijn eerste reactie was ook, wat bijzonder dat ze dat mij vragen. Een student ben ik niet meer en ook al ben je nooit te oud om te leren. Ik denk niet dat ik ooit weer naar school zal gaan, om verder te leren.

  Daardoor was ik misschien wel heel erg nieuwsgierig, naar hun webshop en die heb ik dan ook eerst bezocht. Ze verzorgen diverse drukwerken, waar je foto’s op posters, bierviltjes of zelf een foto op canvas kan laten afdrukken. Maar het heet niet voor niets studentendrukwerk.nl, dus je kan ook gewoon je scriptie, verslag of een eigen gepersonaliseerde notitieboekje laten afdrukken.

  Hartstikke leuk allemaal, alleen ik doe er niks mee en heb daarom ook voor deze visitekaartjes gekozen. Zelf liep ik al met deze gedachte om dit te gaan doen, ken ik genoeg mensen die als zelfstandig ondernemer werken en misschien is dit dan ook wel iets voor hun? Alleen moet ik daar natuurlijk wel eventjes eerst zelf achter komen.

  Het ontwerpen van hun visitekaartjes is echt heel erg simpel. Hebben ze ook eigen ontwerpen, die je kan gebruiken of je doet het net als mij en ontwerp je gehele visitekaartje helemaal zelf. Dus eigenlijk zou iedereen, die met internet is opgegroeid, dit zelf kunnen maken. Wat dat betreft, is dit echt heel erg top gedaan!

  Alleen als ik een klant zou zijn, dan zou ik ook graag willen weten. Wat mij 250 visitekaartjes zou kosten. Dit krijg je wel te zien, maar dan ben je wel een paar stappen verder. Iets waar ik niet zo blij mee zou zijn en dan was ik allang op andere webshops gaan kijken. Waar ik wel meteen duidelijke prijzen zou zien. Dit is niet alleen bij visitekaartjes zo, maar helaas ook bij andere producten.

  Over de visitekaartjes en de totaal prijs ben ik wel tevreden. Voor deze 250 visitekaartjes, betaal je een bedrag van €30,08 en dat vind ik een goede prijs. Alleen als dit geen samenwerking zou geweest zijn. Dan zou je mij als klant al echt kwijt geweest zijn.

  Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd of jij ooit visitekaartjes heb laten afdrukken, voor een betaalbare prijs?

  Liefs,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *