• Voor de eerste keer motorcross

  Afgelopen woensdag ben ik weer naar een fotoavond van de fotogroep geweest, met dit keer motorcross als onderwerp. Het was een hele uitdaging en in deze blogpost kan je dan ook de resultaten van mijn foto’s bekijken. Ik kan je één ding zeggen; het is niet gemakkelijk om dit onderwerp te fotograferen.

  In begin was ik dan ook een beetje zoekende, hoe ik deze motorcross het mooist op de foto kon krijgen. Dit was geen makkelijke klus, want ze zijn ook weer zo voorbij gevlogen en dan te bedenken dat dit voor hun gewoon een trainingsavond was. Zelf ben ik ook totaal niet bekend met deze sport, alleen ik vond het wel erg interessant om het te doen.

  Het is zeker geen makkelijke sport om dit echt super mooi op de foto te zetten, wel geeft dit enorme uitdaging om dit voor elkaar proberen te krijgen. Alleen zal ik dat dan wel vaker moeten oefenen, iets wat ik misschien ook in de toekomst zal gaan doen.

  Toch ben ik erg tevreden geworden, over de foto’s die ik gemaakt heb en zal ik soms ook echt naar de Motorcrossbaan in Emmer-Compascuum gaan. Natuurlijk zijn er fotografen die deze sport veel mooier op de foto krijgen en misschien zal mij dat ook ooit gaan lukken.

  Ik heb in ieder geval een zeer leuke avond beleeft en ik heb weer een onderwerp gevonden, die ik leuk vind om te fotograferen. Zal niet zo vaak voorkomen, dat ik aan sportfotografie zal gaan doen. Alleen het geeft een leuke afwisseling om hier af en toe mee te gaan stoeien.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *