• Recepten
 • Voor de eerste keer motorcross

  Afgelopen woensdag hadden we bij de fotogroep als onderwerp motorcross op het programma staan. Voor mij de eerste keer dat ik dit onderwerp fotografeer, zeker een affiniteit mee heb en het mooie weer was natuurlijk een mooi presentje dat we erbij kregen. In het begin moest ik een beetje wennen en was ik zoekende naar de beste posities en gelukkig had ik die vrij snel gevonden.

  Natuurlijk wilde ik ook een paar mooie foto’s van motorrijders die in de lucht zweefde, alleen dat is wel een stuk moeilijker dan het lijkt. Want je moet echt net op dat moment de foto maken en dan hopen dat je op het juiste moment de foto heb genomen. In het begin had ik eigenlijk alleen maar halve motorrijders op de foto staan, soms kan dat wel leuk zijn, maar het is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heb ik het maar eerst van een afstandje, foto’s genomen van motorrijders die in de lucht zweven.

  Hier was ik niet zo tevreden over, dus ben ik na verschillende foto’s die ik in de lucht gemaakt heb, toch maar weer naar de grond gegaan. Om toch meer feeling te krijgen voor dit onderwerp.

  Na meerdere foto’s van deze motorrijders gemaakt te hebben, toch maar weer een poging gedaan om foto’s in de lucht te maken. Wat gelukkig wel een stuk beter ging dan bij mijn eerste poging.

  Deze avond heb ik iets meer dan 400 foto’s gemaakt, waar ik uiteindelijk zelf iets meer dan 25 foto’s van bewaard heb. Hierover ben ik dan ook tevreden over, want het is geen makkelijk onderwerp. Alleen wel heel erg leuk om te doen, zeker een affiniteit mee heb. Dit natuurlijk ook omdat ikzelf erg van sport hou en zal ik zeker een keer dit onderwerp gaan fotograferen.

  Mocht je de overige foto’s ook nog willen zien, die ik heb gemaakt. Dan kun je deze zien op mijn Facebookpagina

  Liefs,

  Quirina

   

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *