Een nieuw huisnummerplaatje

Bijna 7 jaar woon ik samen met mijn man Marcel en eigenlijk ben ik hier gewoon ingetrokken, zonder al te veel aanpassingen in en om het huis gedaan te hebben. Natuurlijk wel inmiddels wat nieuwe items voor het huis gekocht, verfje aan de muren gedaan en sommige dingen vervangen. Maar dat was het wel zo’n beetje, tot dit jaar dan. Want wij hebben besloten om nog een tijdje in dit huis te wonen en het huis te gaan verbouwen, naar een smaak wat wij mooi vinden.

Deze maand is de eerste stap gezet en hebben wij eindelijk na 7 jaar een naambordje besteld. Iets wat wij niet hebben, doordat iemand deze plaatje heeft meegenomen en dus hebben wij een huis zonder een huisnummer aanduiding. Wat soms ook wel erg lastig kan wezen, voor andere mensen of bezorgers die ons huis zoeken. Tot deze maand dan, want door een samenwerking met naambordjevoordeur.nl. Mocht ik een naambordje uitzoeken, die helemaal onze smaak is.

naambordjevoordeur.nl

Om eerlijk te zijn, had ik niet verwacht dat onze verbouwing met een huisnummerplaatje zou beginnen en ook iets niet waar ik meteen aan zou denken. Alleen in mijn ogen hoort dit er ook bij, want dat maakt wel het totale plaatje helemaal compleet.

Het uitzoeken van het naambordje ging vrij snel, omdat het een duidelijk website is en de voorbeelden meteen ziet. Onze keuze is gevallen op de RVS look in combinatie met kunststof van de Cubo-Line. Dit vinden wij een mooie strakke en moderne uitstraling hebben, zonder dat er allerlei dingentjes om heen zitten.

Dit vinden wij mooi en misschien heb jij een totaal andere smaak dan ons. Gelukkig maar, want anders zou iedereen hetzelfde hebben en dat zou ook heel erg saai zijn. Dus ook als je van totaal iets anders leuk vinden, dan heb je in deze webshop keus genoeg. Niet teveel, maar ook niet te weinig en daar hou ik van!

Huisnummer plaatje

Wanneer je een keuze heb gemaakt heb, dan kan je naambordje of naamplaatje helemaal naar je eigen smaak brengen. Van een afbeelding toevoegen, een naam in combinatie met een huisnummer plaatsen of zoals wij, alleen een huisnummer plaatsen. Kortom, je kan het helemaal personaliseren zoals jij dat wil.

De levering was erg snel, want nadat ik de bestelling van dit naambordje geplaatst had. Werd dit de volgende werkdag door de postbode bezorgt. Dit is overigens niet bij alle materialen zo, maar dit staat wel netjes aangegeven op hun website.

Conclusie 

Mijn eerste indruk van deze naambordje is goed, al lijken de cijfers erop geplakt te zijn. Dit kan ik niet met 100% zekerheid zeggen, dus kan ik ernaast zitten. Als dit zo is, dan vind ik dat wel een minpuntje en had ik het liever ingegraveerd gezien.

De prijs voor dit naambordje is normaal €64.95, maar is nu in de aanbieding voor €54.95. Misschien wel een beetje prijzig, wanneer ik de prijzen vergelijk met een webshop, die ook naambordjes verkopen.

Ondanks dit kleine minpuntje, kan ik dit product zeker aanraden. Want ook als ik dit naambordje niet gekregen had, voor deze samenwerking. Dan zou ik het wel gekocht kunnen hebben en zou ik er net zo blij mee geweest zijn.

Wat vind jij van deze huisnummerplaatje?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

• - Deze blogpost is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *