• Een hondenmand bij Medpets

  De laatste dagen, ben ik een beetje op het internet, aan het kijken voor een nieuwe hondenmand. Waarom ik dit aan het doen ben, dat kan je lezen in dit artikel.

  Vorig jaar hadden wij echt een schitterende hondenmand gewonnen met een Facebookactie. Waar niet alleen wij, maar ook onze Matsi blij mee was. Alleen nu we een jaar verder zijn, heeft hij inmiddels deze hondenmand ook kapot gemaakt. Want Matsi is van mening, dat als er iets in zijn bek kan, dan is het ook eetbaar. Wat dat betreft, is het echt een beagle met vreemde voorkeuren op het gebied van eten.

  Als hij nou niks extra’s zou krijgen, dan zou ik het nog begrijpen. Maar dat is niet zo, want onze Matsi is echt een verwende hond en krijgt bijna alles wat hij maar wil. Hondenmanden, speeltjes en ook krijgt hij regelmatig zalm en biefstuk. Wat dat betreft, ken ik maar weinig honden, die dit regelmatig krijgt.

  Eerst had ik zoiets van, je krijgt nu niet weer een nieuwe hondenmand. Want hondenmanden zijn om lekker in te rusten of om rustig je botje te eten. Niet de hondenmand zelf, met alle gevolgen van dien. Alleen afgelopen kerst, merkte ik wel, dat hij iedere keer in de hondenmand van Mylo wilde gaan liggen. Die op dat moment bij ons aan het logeren was en een kleine chihuahua is.

  Daarom ben ik dus nu een nieuwe hondenmand aan het zoeken, die hopelijk wat langer meegaat. Dit ligt niet aan de kwaliteit van de hondenmanden, want onze Matsi krijgt het vroeg of laat wel kapot. Wat dat betreft, het zijn net kinderen en is er geen enkele hondenmand voor onze Matsi geschrikt.

  Nu had ik laatst bij Medpets, Finidiar (diarreeremmers) besteld. Als onze Matsi dan diarree zou krijgen, dan heb ik het tenminste in huis. Hier is dezelfde medicijnen een stuk goedkoper, dan bij de dierenarts zelf. Wat dat betreft, kijk ik ook naar mijn eigen portemonnee.

  Nadat ik deze medicijnen besteld had, ben ik natuurlijk ook eventjes verder in deze webshop wezen kijken en uiteindelijk kwam ik ook op de webpagina met hondenmanden terecht. Niet dat ik er één besteld heb, maar er zitten echt hele leuke hondenmanden bij. Van hondenmatrassen en hondenkussens tot huisjes die van zacht pluche materiaal gemaakt zijn. Wat je ook als hondenmand kan gebruiken, hoe leuk is dat?

  Niet dat ik Matsi in zo’n huisje als hondenmand laat liggen, want daar is hij toch iets te groot voor. Al zijn hier de meningen wel over verdeeld. Want Matsi zal hier echt anders over denken en zal hij zich ook in dat huisje gaan wurmen. Want dat doet hij namelijk ook, met de bench van Mylo en ook de hondenmand van Mylo, is bij Matsi niet veilig. Dus wat dat betreft, denkt Matsi echt dat hij een klein schoothondje is.

  Ik denk wel dat ik een nieuwe hondenmand ga bestellen. Want zo kan hij gewoon lekker naast mij liggen, in zijn eigen hondenmandje. Als ik achter mijn laptop aan het werk ben of mijn man een game achter zijn pc aan het spelen is. Dan leggen wij zijn hondenmand gewoon naast ons, zodat hij lekker naast ons liggen. Hierdoor zal hij overdag ook minder op de bank zelf gaan liggen, waardoor we de bank ook minder hoeven te schoonmaken. Voor mij is dit echt een win/win situatie, want ik heb hierdoor heb ik minder werk en Matsi heeft weer zijn eigen hondenmandje.  

  Liefs,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  • - Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *