• Een dagje Amsterdam

  • - Deze blogpost is ontstaan door NS Spoordeelwinkel, waarvoor ik een uitje mocht testen voor hun Facebookpagina. Hiervoor is geen samenwerking geweest voor mijn blog of YouTube kanaal geweest en bevat dit artikel gekregen artikelen!

  • Dit artikel bevat affiliate links

  Dat ik in Amsterdam geweest ben, dat zal je wel gelezen hebben in de blogpost van Madame Tussauds. Alleen heb ik die dag meer beleefd, dus heb daarom vertel ik je in deze blogpost, hoe ik deze gehele dag beleefd heb.

  Je hebt ze al vaker voorbij zien komen, maar deze dag heb ik met Frans en Carolien doorgebracht. Helaas kon Marcel niet mee, omdat wij onze Matsi niet heel erg lang alleen in huis willen laten. Wat ik wel jammer vond, want ik weet dat hij hier ook graag heen had gewild.

  Maar dat hoort erbij, als je een hond heb. Dus toen ik Darth Vader uit de film van Star Wars tegenkwam, moest ik hiermee eventjes op de foto. Niet omdat ik een Star Wars liefhebber ben, maar Marcel wel. Dus hier wilde ik eventjes mee op de foto, die zowel met de camera, als met de telefoon is gemaakt. Die ik natuurlijk naar Marcel heb gestuurd.

  Nadat ik met Darth Vader op de foto geweest ben en hun ook wat foto’s gemaakt hebben, zijn we naar het Madame Tussauds gegaan. Een echte aanrader, om daar een keertje heen te gaan. Want ik vond het echt leuk, om dit een keer gezien te hebben.

  Na het bezoek van het museum, zijn we weer terug naar het station gegaan. Carolien moest namelijk weer terug naar huis. De rest van deze middag heb ik met Fransverder doorgebracht en besloten een rondvaart te maken, door de grachten van Amsterdam.

  Echt veel heb ik niet gefotografeerd, tenminste nadat ik het Madame Tussauds museum bezocht heb. Want daar hebben we echt, heel erg veel foto’s gemaakt! En ben ik nog nooit zo vaak, op de foto gezet als in dat museum. Wel heb ik een leuke outfit bij Primark gescoord en deze kan je zien in de onderstaande vlog.

  Zoals je heb kunnen zien, heb ik echt een topdag gehad. Heb ik een paar leuke foto’s gemaakt, die je morgen laat zien op mijn persoonlijke blog.

  Dagje Amsterdam

  Onze dag hebben wij afgesloten bij Pizzeria Steakhouse Amsterdam. Waar ik een entrecote besteld heb, die mij erg lekker smaakte. Het enige minpuntje was de hoeveelheid groente, die ik kreeg bij mijn gerecht kreeg. Want dat bestond uit een blaadje sla, een plakje tomaat, met een plakje komkommer.

  Alles wat ik deze dag gedaan heb, kan ik je zeker aanraden. Dit was trouwens niet de laatste keer, dat ik dit jaar Amsterdam zal bezoeken. Want Marcel en ik gaan deze zomer, ook een dagje Amsterdam pakken. Dus mocht je nog aanraders hebben, laat mij dan dit in de reacties even weten.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

  Share:

  • - Deze blogpost is ontstaan door NS Spoordeelwinkel, waarvoor ik een uitje mocht testen voor hun Facebookpagina. Hiervoor is geen samenwerking geweest voor mijn blog of YouTube kanaal geweest en bevat dit artikel gekregen artikelen!

  • Dit artikel bevat affiliate links

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *