• Een Star Citizen avontuur
 • Een Star Citizen avontuur

  Marcel is helemaal weg van de game Star Citizen en volgt echt alles wat met deze game te maken heeft. Hier word ik wel eens gek van, maar ik krijg er ook best veel van mee. En ik moet ook eerlijk zeggen dat de game heel mooi gemaakt is, ook al is het spel nog steeds niet af en geloof zelfs in een alfa versie. Geen idee of ik dit nu allemaal goed zegt, want ik heb hier echt geen verstand van. Ik ben ook geen gamer, maar speels soms wel Sims 4 en Minecraft. Toch begon ik wel te merken dat ik dit spel interessant begon te vinden. Niet echt om te spelen zoals Marcel het speel. Wel om er een soort serie van te maken en hier ben ik dan ook 2 weken geleden voor het eerst mee begonnen. 

  Wat is Star Citizen

  Dit spel is nog niet echt bekend bij de meeste mensen, maar de meeste gamers kennen het spel wel of hebben hiervan gehoord. Dus probeer ik maar eerst eventjes uit te leggen wat Star Citizen voor spel is.

  In Star Citizen heb je de vrijheid van verkenning, de spanning van gevechten en de unieke uitdaging combineert om een leven in de ruimte op te bouwen. Jij bepaalt of je nu je weg zoekt als vrachtvervoerder, de uitgestrekte ruimte verkent of een leven kiest waarin jij niet aan de wet houdt. Dit kan je samen met vrienden spelen of alleen en hierdoor ervaar iedere speler zijn eigen verhaal.

  Q-Rey

  Zo is het idee ontstaan om een Star Citizen serie te maken, waarin Q-Rey de hoofdrol heeft. De Q staat voor mijn naam en Rey is een vrouwelijke personage van Starwars en zo is de naam Q-Rey onstaan. Marcel is Captain Prox en die zie je ook veel in mijn serie terug komen, maar ze zal ook soms avonturen beleven zonder hem. Het moet allemaal nog een beetje vorm krijgen, maar ik denk zeker dat dit erg leuk gaat worden.

  Mijn eerste vlucht

  Na een paar keer met Captain Prox meegevlogen te hebben, was het nu tijd voor Q-Rey zelf te vliegen. In haar eerste vlucht gaat ze dan van Hurston naar Port Olisar vliegen. De eerste vlucht van Q-Ray is goed gegaan, al krijg ze wel hulp van Captain Prox. Ook is ze nog even wapens wezen kopen, zodat ze klaar is voor haar volgende missie.

  Het moet nog wel vorm krijgen

  Dit is voor mij totaal iets nieuws, waar ik ook nog vorm in moet geven. Dit eventjes tijd, maar ik denk dat het wel erg leuk gaat worden. Ik heb er in ieder geval zin in en hopelijk jullie ook. Het is de bedoeling dat iedere donderdag middag om 16:00 uur een nieuwe video met de avonturen van Q-Rey op YouTube zal komen. Deze serie kan je natuurlijk op mijn YouTube kanaal gaan volgen.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:
  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *