Lief Dagboek 5: Een relax weekend

De afgelopen maanden had Marcel het enorm druk op zijn werk, moest veel overwerken en zelfs in het weekend. Tot afgelopen weekend, want na weken was hij eindelijk een weekend vrij. Dit was zeker fijn voor hem, maar ook voor mij en onze Matsi. Al hebben we niet zo heel veel bijzonders gedaan, maar na een paar maanden zulke weekenden gehad te hebben. Dan is dit echt heel erg fijn en kan je hier echt eventjes van genieten.

Zaterdag 8 februari 2020

Het weekend zijn we rustig begonnen, moest ik de wekelijkse boodschappen doen en Marcel is ook even naar de kapper geweest. Iets wat ook wel nodig was, maar ik kan geen haren knippen en hij had geen tijd om daar heen te gaan. In de middag was het echt genieten en voelde het een beetje als lente aan. Dus ben ik met Matsi heerlijk wezen wandelen, zijn we even bij de schapen wezen kijken. Wat Matsi wel heel leuk vind, maar de schapen vinden dit toch een stuk minder leuk. Ik heb dan ook van deze dag echt genoten, al deden we eigenlijk niets bijzonders.

Zondag 9 februari 2020

Zondag hebben we eerst uitgelapen, zijn we rustig bijgekomen en was mijn kapsel door de harde wind al helemaal door de war. Toen ik met Matsi de ochtendronde had gedaan, dus dat belooft nog wat met de storm die wij in de middag krijgen. Tot die tijd genieten wij gewoon verder van ons rustig relax weekendje, onze wekelijkse zondagsbrunch en lag ik heerlijk met Matsi op de bank te knuffelen.

Daar bracht storm Ciara toch een beetje roet in het eten, want die vond het toch wel nodig om onze schutting omver te waaien. Dus dat moesten we wel een beetje opruimen, voordat er ongelukken gingen gebeuren. Iets waar wij en een ander niet op zit te wachten.

Ondanks de stormschade die wij gehad hebben, hebben wij wel een heel fijn weekend gehad. Heb ik vanmorgen een paar foto’s van de schade aan onze schutting gemaakt en zullen wij binnenkort naar een nieuwe schutting gaan kijken.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *