Een nieuw logo en een paar veranderingen op mijn blog

Na een lange periode van stilte. Op een paar blogpost na, ben ik de laatste paar weken weer actief op mijn blog. Al moest ik wel eerst eventjes mijn draai vinden, omdat ik besloten had om het toch anders te gaan doen. Zo zijn er al een paar blogpost op het gebied van lifestyle gekomen, heb ik het uiterlijk van mijn blog een klein beetje aangepast en zijn er meer onderwerpen bij gekomen. Dit zal je wel misschien opgevallen zijn, maar in deze blogpost wil ik toch eventjes over mijn ideeën voor de komende periode gaan hebben. 

De nieuwe logo

Nu is mijn logo niet erg zichtbaar op mijn blog, alleen had ik er wel 1. Het logo staat bij mijn internetadres als site icoon aangegeven. Misschien is het je wel is opgevallen als je mijn blog of een andere website bezoekt. Mocht je niet weten wat het is, het is een site icoon is een pictogram dat geassocieerd is met een website. Voor mij is dat ook tegelijkertijd mijn logo, met de initialen van mijn eerste voornaam en mijn meisjesnaam, die er erg simpel uitziet.

Engelstalige blog erbij

Deze logo is ontstaan door mijn nieuwe blog. Wat eigenlijk de bedoeling was om die hetzelfde als deze blog te gaan noemen, maar QK in het Engels vond ik veel beter klinken. Deze blog is eigenlijk bijna hetzelfde als mijn Nederlandse blog zal zijn, alleen dan in het Engels. Toch zal er wel verschil gaan komen, maar de basis zal hetzelfde zijn. De verhalen en de onderwerpen die mij interesseren, worden naar het Engels vertaald. Alleen soms zal er alleen een blogpost in het Engels of in het Nederlands verschijnen, zoals de blogpost die over mijn vader zijn krantenartikelen gaan.

Natuurlijk had ik ervoor kunnen kiezen om deze blog tweetalig te gaan maken, wat ik ook wel is zie op een andere blog. Alleen vaak is dat door google gedaan, waar ik zelf geen fan van ben. Of ik zie dat een artikel alleen in het Nederlands staan, maar niet naar het Engels is vertaald en dat vind ik zelf niet mooi overkomen. Nu ben ik niet een ster in het Engels, maar op deze manier zal ik het wel beter gaan onderhouden en mijzelf ook gaan verbeteren. In mijn ogen is dat een win-win situatie, waar ik heel veel zin heb.

Of het een slimme zet is, dat is afwachten. Zeker gezien mij dyslexie, maar door deze handicap laat ik mij niet tegenhouden. Het enige wat er kan gaan gebeuren is dat ik keihard op mijn bek ga, alleen dan heb ik het wel geprobeerd. Al zal ook die blog gewoon blijven bestaan, omdat ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen vindt.

Stop ik met fotografie?

Nee ik stop zeker niet met fotografie, alleen het is geen hoofdonderwerp en dat is het eigenlijk ook nooit geweest. Ik ben geen professionele fotograaf, iets wat ik ook zeker niet wil gaan worden. Het is voor mij gewoon een hobby, waar ik graag mee bezig ben en op mijn eigen manier. Ik heb gewoon niks met portretten fotograferen, studio fotografie of het fotograferen van een bruiloft. Fotografie zal zeker een onderwerp op mijn blog blijven, alleen zal ik hier niet altijd over gaan schrijven. Want mijn blog is inmiddels echt een lifestyle blog geworden, met de onderwerpen dat is gebaseerd op mijn persoonlijke interesses.

Zoekende en nu nog vorm geven

De afgelopen 2 maand was ik echt een beetje zoekend op mijn blog en mijn social mediakanalen. Ben ik erachter gekomen dat vloggen niks voor mij is, wil ik mij ook op minimalisme gaan en onderwerpen gaan hebben en heb ik mijn dagboek terug op mijn blog laten komen. Nu is het nog een kwestie van vorm geven, ben ik nog druk bezig met de oude blogpost te verbeteren en zal er zeker nieuwe blogpost online gaan komen. Dit is best veel werk, maar ik probeer hier wel voor de zomer mee klaar te zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat een blogpost onder een ander rubriek staat, zal er een paar oude blogpost verwijderd worden of soms tijdelijk offline zijn.

Misschien niet de slimste manier om het op deze manier aan te pakken, maar voor mij werkt het wel goed. Heb ik er een goed gevoel over en hoop ik zeker dat jullie het ook leuk gaan vinden?

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *