• Recepten
 • DTC Schoonebeek

  In 2015 ben ik begonnen als vrijwilliger bij DTC Schoonebeek als aspirant instructeur en ben ik in 2016 geslaagd bij O&O voor module A. Een periode waar ik echt veel geleerd heb over honden, super naar mijn zin heb gehad met de honden en de cursisten en onwijs veel foto’s heb gemaakt van honden. Omdat ik echt niet alle foto’s ga delen heb ik een slideshow gemaakt van foto’s die ik met mijn camera gemaakt heb die je hieronder kunt zien.

  Je kunt je wel voorstellen dat ik echt super veel foto’s heb gemaakt bij de hondenschool. Geloof dat ik in totaal zo’n 2000 foto’s heb gemaakt, dit alleen al bij de hondenschool. Tijd dus om ze een keer te gaan uitzoeken, welke ik wilde bewaren en welke ik dus definitief ging verwijderen. Een karweitje waar ik nogal eventjes zoet mee was en dan heb ik de foto’s die ik met mijn mobiel gemaakt heb niet eens meegerekend.

  Per 1 januari is de hondenschool inmiddels verder gegaan onder een nieuwe naam met een nieuwe eigenaar, dit wist ik natuurlijk al een tijdje alleen het heeft mij laten besluiten om ook te stoppen als vrijwilliger bij de hondenschool,Ā wil ik me meer concentreren op mijn eigen website en is er tijd voor iets nieuws. Natuurlijk zal ik wel gaan bloggen op het gebied van honden en is dit voor mij de nieuwe manier om mijn passie voor honden te delen en deel ik de kennis op die ik heb opgedaan bij de hondenschool.

  Samen met een puppy bij de hondenschool 2017

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een Persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen, honden en geef ik een kijkje in mijn leven.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *