DTC Schoonebeek

In 2015 ben ik begonnen als vrijwilliger bij de hondenschool DTC Schoonebeek als aspirant instructeur. Heb ik in 2016 bij O&O voor module A behaald en in deze periode heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van honden.

Samen met een puppy bij de hondenschool 2017

Nu 3 jaar later heb ik besloten om te stoppen met lesgeven, doordat ik mij meer op fotografie wil richten en ook omdat vanaf 1 januari 20018 een nieuwe eigenaar is opgekomen. Voor mij was dit dus een mooi moment om afscheid te nemen, waar ik heel veel plezier heb beleefd en onwijs veel foto’s gemaakt heb.

Al deze foto’s ga ik niet delen op mijn blog, dat zou echt een beetje te veel zijn. Daarom heb ik een selectie uitgezocht en van deze foto’s  slideshow gemaakt, die ik op mijn YouTube kanaal heb gedeeld. Die je hieronder ook kan bekijken en wens ik je veel plezier tijdens het kijken van deze slideshow.

Natuurlijk zal ik het missen om niet meer met honden te werken, alleen mijn passie voor fotografie is groter en wil ik hier meer tijd in gaan steken.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *