Lief dagboek 1: Diva is 10 jaar

Vandaag is onze Diva 10 jaar geworden en dat hebben wij natuurlijk gevierd. Alleen daar hoort slapen natuurlijk ook bij, wat ze hier op deze foto ook gedaan heeft. Gewoon nog eventjes nagenieten van de boswandeling die wij gemaakt hebben, straks een honden kippensoep en vanavond nog een heerlijk botje. Waar je ook genoeg energie voor moet hebben.

Zo ziet bij ons een verjaardag van onze honden eruit. Al heeft Matsi wel enorm pech, omdat hij op oudejaarsdag jarig is. Wat niet echt een fijne dag is voor honden in het algemeen, maar daar kunnen wij ook helaas weinig aan doen. Wij zijn gewoon heel erg blij, dat onze Diva 10 jaar is geworden en hopen nog dat ze een paar jaar in ons leven is.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *