• Diergaarde Blijdorp 2019

  Voor mij is het bijna 10 jaar geleden dat ik in Diergaarde Blijdorp geweest ben. Dus dat werd wel weer is tijd om deze dierentuin te bezoeken en hoe deze foto’s zijn geworden. Dat kan je zien in deze blogpost en wens je veel plezier met het bekijken van deze foto’s.

  Hoe ik deze plek ervaren heb

  Als je 10 jaar ergens niet geweest ben, dan is er veel veranderd. Zeker in Blijdorp, maar in mijn beleving was het vroeger een stuk groter dan nu. Wel een leuke dag met mijn familie gehad en zal er ook nog zeker een keertje terug komen.

  Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *