Diergaarde Blijdorp 2019

Voor mij is het bijna 10 jaar geleden dat ik in Diergaarde Blijdorp geweest was. Dus dat werd wel weer een keertje tijd om deze dierentuin in Rotterdam te bezoeken. Dit heb ik samen met Marcel en een oom die in deze regio woont gedaan. Hoe ik het ervaren heb en hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost zien.

Hoe ik deze dag ervaren heb

Als je 10 jaar ergens niet geweest ben, dan is er zeker veel veranderd. Alleen in mijn beleving was het toen groter, dan het eigenlijk in werkelijkheid is. Wel heb ik weer een leuke dag beleefd en zal dan ook zeker deze dierentuin nog een keertje bezoeken. Wanneer dat zal zijn, dat weet ik nog niet. Maar aangezien ik ook familie in deze omgeving heb wonen, zal dat geen 10 jaar duren. Ik hoop dat je genoten hebt van de foto’s die ik gemaakt heb.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *