• Diergaarde Blijdorp 2019

  Voor mij is het bijna 10 jaar geleden dat ik in Diergaarde Blijdorp geweest was. Dus dat werd wel weer is een keertje tijd om naar deze dierentuin in Rotterdam te bezoeken. Hoe ik het ervaren heb en hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost zien.

  Als je 10 jaar ergens niet geweest ben, dan is er zeker veel veranderd. Alleen in mijn beleving was het toen veel groter, dan het eigenlijk in werkelijkheid is. Wel heb ik weer een leuke dag beleefd en zal dan ook vast en zeker deze dierentuin weer een keer gaan bezoeken. Wanneer dat zal zijn, dat weet ik nog niet. Maar aangezien ik ook familie in deze omgeving heb wonen, zal dat hopelijk geen 10 jaar duren.

  Until next time

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *