Diergaarde Blijdorp 2019

Voor mij is het bijna 10 jaar geleden dat ik in Diergaarde Blijdorp geweest was. Dus dat werd wel weer is een keertje tijd om naar deze dierentuin in Rotterdam te bezoeken. Hoe ik het ervaren heb en hoe deze foto’s zijn geworden, dat kan je in deze blogpost zien.

Als je 10 jaar ergens niet geweest ben, dan is er zeker veel veranderd. Alleen in mijn beleving was het toen veel groter, dan het eigenlijk in werkelijkheid is. Wel heb ik weer een leuke dag beleefd en zal dan ook vast en zeker deze dierentuin weer een keer gaan bezoeken. Wanneer dat zal zijn, dat weet ik nog niet. Maar aangezien ik ook familie in deze omgeving heb wonen, zal dat hopelijk geen 10 jaar duren.

Until next time

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *