• De dieren van Wildlands genieten van een zomerse dag in de herfst.

  Wat hebben we een prachtige dag was het afgelopen donderdag gehad. Je kan eigenlijk beter zeggen dat we een zomerse dag in oktober hebben beleefd, want het was hier in Emmen iets meer dan 23 graden. In mijn ogen iets te mooi weer om binnen te zitten en daarom ben ik deze middag eventjes in Wildlands geweest. Hoe een paar foto’s van deze middag zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost. 

  Mijn bezoek aan Wildlands was dit keer echt heel kort, want ik geloof dat ik er net iets meer dan een uur geweest ben. Dan heb je ook niet zo heel veel foto’s gemaakt, maar ik was echt wel heel blij met de paar foto’s die ik gemaakt heb. Oh ja en de vorige keer was ik ook in Wildlands geweest, alleen had ik deze foto van het pasgeboren dwergzeboe kalf niet gedeeld. Dus deel ik het vandaag eventjes, omdat ik het wel een schattige foto is geworden.

  Het is zijn maar een paar foto’s die ik deze middag en één van mijn vorige bezoek geworden. Ik hoop dat je wel genoten heb van mijn fotoserie?

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *