• Dieren fotograferen na de workshop

  Gisteren ben ik eventjes naar Wildlands geweest, het was prachtig weer en ben ik weer met heel veel foto’s thuisgekomen. Maar ik was ook benieuwd de foto’s mooier of misschien zelfs beter waren geworden, nadat ik de laatste keer de workshop van Rob Doolaard had gevolgd. Hoe de foto’s zijn geworden en wat ik van de resultaten vind, nadat ik de workshop van Rob Doolaard gehad heb. Dat kan je zien in de deze blogpost.

  Hoe ik dit keer Wildlands heb beleefd

  Zoals altijd vermaak ik mij altijd in de dierentuin, verveel het mij nooit en kom ik altijd wel weer met andere foto’s thuis. Dit keer heb ik ook een paar tips van Rob Doolaard opgevolgd, die ik tijdens de workshop dierenfotografie gekregen heb. Zoals een hogere ISO-waarde instellen. Zoals bij de pinguïns die ik op 3200 heb gezet en de wallaby (Soort Kangoeroe) op 800 en daar heb ik absoluut geen spijt van! Toch probeer ik een zo laag mogelijke ISO-waarde te gebruiken, maar durf nu ook meer een hogere ISO-waarde te gebruiken dan ik daarvoor deed. Want ik ging nooit hoger dan 400, bewerkte ik veel na en vaak werd hier de foto dan niet mooier op. Dus met deze tip ben ik zeker erg blij mee, zal ik dit ook standaard bij mijn fotografie avontuurtjes gebruiken.

  Ik hoop dat je van deze serie genoten hebt en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat je van de foto’s vindt?

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  2 Comments

   • Quirina
    Author
    14 January 2020 / 15:18

    Dank je wel voor het compliment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *