• De dierendag van Matsi 2018

  Eigenlijk is het voor Matsi iedere dag dierendag, want hij krijgt naast zijn eten, drinken en aandacht, elke dag een halve dentastix en een klein botje. Natuurlijk ook zo nu en dan een koekje en het allerbelangrijkste is nog wel dat hij 2 mensen heeft die onwijs veel van hem houden. Dit doen wij natuurlijk omdat het niet alleen onze hond is, het is ons kindje en dat is te merken ook!

  Afgelopen donderdag was het dierendag, een dag dat wij onze Matsi toch een beetje extra verwennen. Dit eigenlijk ook een beetje omdat zijn verjaardag op oudjaarsdag valt, dan kunnen wij helaas hem niet verwennen met een extra lange wandeling, een bot krijgt hij meer als afleiding en is het alles behalve een relaxte dag voor hem.

  Voor onze Matsi is het dus dierendag, een beetje zijn vervroegde verjaardag. Waarvan hij wel kan genieten en geen stressvolle situaties heeft van al dat vuurwerk dat afgestoken wordt. Zo ervaart hij een leuke dag, die voor hem een klein beetje voor hem als zijn verjaardag aanvoelt.

  Op dit moment heb ik geen werk, dus dan is het een stuk makkelijker voor mij om een middagje in te plannen om met Matsi op stap te gaan. We hadden droog weer, temperatuur was dit jaar ook erg aangenaam en het enige wat ontbrak was de zon. Dit mocht de pret niet drukken en zijn we heerlijk bij de vijver wezen chillen, in combinatie met een heerlijke wandeling die we gemaakt hebben.

  Mijn spiegelreflexcamera had ik thuis gelaten, dit eigenlijk omdat Marcel gewoon moest werken en had ik dus alleen mijn pocketcamera meegenomen. Dit om de momenten van onze middag samen vast te leggen en gek genoeg vind ik dat makkelijker dan met mijn telefoon. Matsi heeft echt genoten van zijn middag en heeft zelfs nog een visser bestudeerd wat hij nu precies aan het doen was.

  Het was echt eventjes me and my dog time, waar we allebei van genoten hebben. Natuurlijk hebben wij ook iets voor hem extra gekocht, een grote bot waar hij heerlijk van genoten heeft. Voor onze Matsi was het dus echt een geslaagde dierendag, waar we allebei van genoten heeft.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  3 Comments

  1. 10 oktober 2018 / 14:04

   Wat een lief artikel. Leuk om te lezen dat het voor Matsi eigenlijk elke dag een beetje dierendag is. En zo hoort het ook wel, vind ik. Diertjes mogen verwend worden natuurlijk 😉 Ik zeg dat ook altijd van onze kat; daar is het ook dagelijks dierendag voor 🙂

  2. 10 oktober 2018 / 14:06

   Wat een lieve post! Leuk om te lezen dat het voor Matsi elke dag een beetje dierendag is. En zo hoort het eigenlijk ook, vind ik. Dieren mogen verwend worden 😉 Ik zeg dat ook van onze kat; daar is het ook dagelijks dierendag voor 🙂

   • Quirina
    Auteur
    10 oktober 2018 / 16:13

    Dank je, vond het erg leuk om een keertje over hem te schrijven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *