• Deventer met een opdracht

  Inmiddels is het al 2 weken geleden dat ik met de Fotogroep eventjes in Deventer ben geweest. Dit keer hadden wij met een opdracht en dat was, fotografeer iets blauws, iets kleins en iets levends. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

  Het was eventjes goed kijken, om een leuk object te vinden dat de kleur blauw heeft. Dit was makkelijker dan gedacht, want ik had meerdere dingen gezien en had ik dus best veel keus om iets blauws te fotograferen.

  De fietsen vond ik gewoon erg leuk staan, omdat het juist 2 blauwe fietsen waren. Ik denk wel dat als we deze avond geen opdracht hadden staan, dat ik het mij niet was opgevallen en deze foto niet had gemaakt.

  De rechter foto wel, want deze lampen waren van een oude Citroën. Ook mag ik graag oude auto’s zien en op de foto zetten. Alleen dan moeten niet tussen de moderne auto’s staan, maar je kan niet alles hebben.

  Iets kleins, dat was een stuk lastiger en heb uiteindelijk voor deze oude brievenbus gekozen. Niet dat een brievenbus klein is, maar de letters wel en deze brievenbus vond ik ook nog iets bijzonders hebben.

  Iets levend was wel de gemakkelijkste van de drie, want mensen zijn er genoeg. Alleen daar wou ik zelf niet voor gaan, dat kon ik altijd voor gaan als ik geen dier kon vinden. Gelukkig was deze hond, die aan het genieten was van het mooie weer.

  Naast de opdracht die we hadden meegekregen, was er ook een klein beetje ruimte om andere dingen te fotograferen. Alleen als je goed kijk, zie je bij de zonsondergang iets kleins, iets blauws en iets levend in één. Ik ben benieuwd of jullie het ook zien?

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *