Deventer 2019

Inmiddels is het al 2 weken geleden dat ik met de Fotogroep eventjes in Deventer ben geweest. Dit keer hadden wij met een opdracht en dat was, fotografeer iets blauws, iets kleins en iets levends. Hoe de foto’s zijn geworden, dat kan je zien in deze blogpost.

Hoe ik deze Deventer en deze opdracht ervaren heb

Deventer is echt een prachtige stad om te fotograferen, dat ik beslist nog een keer teruggaat. Alleen dan niet met de Fotogroep en zal ik deze stad echt gaan fotograferen, want daar hadden we deze avond helaas niet de tijd voor. Naast de opdracht die we hadden meegekregen, was er ook een klein beetje ruimte om andere dingen te fotograferen. Alleen als je goed kijk, zie je bij de zonsondergang iets kleins, iets blauws en iets levend in één. Ik ben benieuwd of jullie het ook zien?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra Informatie over mijn blog