• Derde editie van Wildnights

  Met kerstavond was ik al met Marcel en mijn familie, naar de derde Wildnights in Wildlands geweest. Alleen had ik toen, maar een paar foto’s gemaakt. Dus dit heeft mij laten besluiten, om gisteravond de derde editie van Wildnights te fotograferen. Hoe deze foto’s geworden zijn en welke instellingen ik op mijn camera gebruikt heb, dat laat ik je in deze blogpost zien.

  Wildnights2018

  Zelf heb ik nog niet zo vaak avondfotografie gedaan, maar ik ben wel erg tevreden over mijn resutaten van deze foto’s. Natuurlijk heb ik er wel meer gemaakt, alleen die vond ik niet goed genoeg om deze met jullie te delen.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *