• De Macro/Close-up Filter Qalart van AliExpress

  In mijn shoplog van AliExpress, kon je zien dat ik de macro/close-up 8 filter 58mm van Qalart had besteld. Hoe mij de filter is bevallen, dat kan je lezen in deze blogpost. Waarin ik ook een vlog heb gemaakt, met mijn eerste indruk van deze filter.

  Zoals je in deze vlog kon zien, was mijn eerste indruk wel goed. Alleen bij het bekijken van de foto’s, viel het mij wel een beetje tegen. Nu is dit ook de eerste keer, dat ik met een macrofilter fotografeert en kan ik het ook niet met een ander merk vergelijken.

  Daarbij ben ik ook niet echt met macro fotografie bezig en het is ook niet mijn sterkste punt. Dus ik zou ook niet veel geld investeren in een dure macrolens, waar je waarschijnlijk veel mooiere foto’s mee kan maken.

  Als je net als mij, weinig met macrofotografie doet, dan is het een leuk en handig filtertje om te hebben. Het geeft zeker mooie kleuren weer en voor €5.44 is dit echt een koopje. Dus wat dat betreft, kan ik je hem wel aanraden, als je niet tegen AliExpress ben.

  Mocht je nog een paar andere foto’s willen zien, dan kan je deze in mijn blogpost van; Een paar macro foto’s met de AliExpress filter zien. Hier heb ik 5 andere foto’s aan toegevoegd, die ik met deze filter heb gefotografeerd. Zodat je deze foto’s ook kan zien en een beter indruk van deze filter kan krijgen. Hou er wel rekening mee, dat daar 4 foto’s heb zitten, die ik een klein beetje na bewerkt heb met lightroom.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Al mijn blogpost zijn op mijn leven, mening of belevenis gebasseerd. 

  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen