• De Efteling in Kaatsheuvel

  In het eerste weekend van juni was ik samen met mijn man een weekendje in Waalwijk. Waar wij ook met mijn familie hadden afgesproken, om een dagje naar de Efteling te gaan. Zelf ben ik er al wat vaker geweest, alleen voor mijn man was dit de eerste keer. Hoe wij deze dag beleefd hebben, dat vertel ik allemaal in deze blogpost.

  Het sprookjesbos is iets wat ik gewoon leuk blijft vinden en daar schaam ik mij niet voor. Want als je ziet hoe de kleintjes reageren, dan vind ik dat echt geweldig om te zien. Iets waar ik zeker van genieten kan en iedereen blijft toch altijd een beetje kind. Zo herleef ik de momenten die ik als kind hier beleefd heb en maak ik weer nieuwe herinneringen bij.

  Natuurlijk zijn wij ook naar de show van Ravelijn geweest, wat voor mij de tweede keer was dat ik deze show gezien heb. Iets wat mij meteen opviel, was dat het decor enorm veranderd was. Niet zo gek, want ik was in 2011 voor het laatst geweest. Inmiddels hebben ze ook het verhaallijn was een klein beetje veranderd, wat ook fijn is voor de bezoekers die hier vaker komen.

  Efteling

  Zelf vond ik de show die ik de eerste keer gezien had, wel een stuk leuker. Dit omdat ik dat verhaallijn mij meer aansprak, de paarden mooier gekleed en waren de stunts die ze deden veel indrukwekkender. Het decor vond ik zeker er op vooruit gegaan en heb ik ook van deze show genoten.

  In de Efteling hebben ze keus genoeg als het om attracties gaat. Zowel voor jong als oud en voor waaghalzen of voor mensen die niet overal in durven te gaan. Zelf ben ik absoluut geen waaghals en durf ik zeker niet in de dingen die over de kop gaan. Gelukkig zijn er genoeg dingen, waar ik wel in durf te gaan en daar geniet ik zeker van.

  Efteling

  Aan het einde van de dag hebben ze ook nog een watershow de Aquanura, waar wij onze dag in de Efteling ook hebben afgesloten. Een geweldige show dat op de muziek van de Efteling, waarbij water, vuur en licht samenvloeien.

  Wij hebben er een geweldige dag beleefd, zoals ik dat eigenlijk altijd in de Efteling beleefd. Ondanks het geen goedkoop park is, het is wel ontzettend groot en kan je hier echt een hele dag vermaken.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Miljoenen artikelen