• My days 11 | December 2018

  De decembermaand is begonnen, wat toch in het teken staat van sinterklaas, kerst en oudejaarsdag. Een maand waar je eigenlijk een hele maand bezig bent, met de voorbereidingen voor kerst. Zoals de kerstboom optuigen, het voorbereiden van het kerstmenu, een leuke outfit scoren voor de feestdagen en dan heb je ook nog de gewone dagelijkse dingen. Hoe ik mijn decembermaand beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  december 2018

  Omdat wij geen kinderen kunnen krijgen, is onze Matsi ons kindje. Dus ook hij krijgt van mij een sinterklaascadeautje. Soms een speeltje, maar dit keer heeft hij een botje met vis gehad, waar hij dan ook van genoten heeft.

  Naast de feestdagen, is mijn man ook jarig en is hij dit jaar 42 jaar geworden. Dit jaar heb ik hem verast, met een steengrilavond. Zo konden we onze nieuwe steengril uitproberen en hebben we een gezellig avondje gehad.

  Misschien is het je al opgevallen, dat ik een nieuwe logo voor mijn website gemaakt heb. Dit vind ik beter bij mijn blog passen, ziet er wat strakker uit en de naam van mij, heb ik naast mijn logo gezet.

  Ook de banner van mijn social media kanalen, zoals; mijn Facebookpagina en Twitter heb ik veranderd. Ben ik eindelijk klaar met het verbeteren van mijn blog, dus je kan wel zeggen dat ik deze maand niet heb stilgezeten. Nu ik eindelijk met alles tevreden ben, zal er ook weer meer blogartikelen op mijn blog verschijnen.

  december 2018

  Op maandag 17 december was mijn Oom Frans uit Ridderkerk voor de feestdagen gekomen en zijn wij op dinsdag 18 december, naar Wildlands voor de winterprogramma gegaan. Hier kan je sommige dieren in de stallen zien, zoals de nijlpaarden, zebra’s en de neushoorn. Leuk om een keertje te zien, maar zal dit niet vaak gaan doen.

  Ik zie ze liever op de savanne lopen, of het buitenverblijf van de nijlpaarden. Wel weer meer over de dieren zelf geleerd, zoals dat de onager 70 km per uur kan rennen en inmiddels wordt het dier met uitsterven bedrijgd. Ze komen namelijk alleen nog in Noord Iran voor, waar ze ook deze dieren jagen.

  Mijn nichtje carolien was die vrijdag gekomen. Om met mij en mijn oom op zaterdag 22 december, naar de kertmarkt van Münster te gaan. Helaas was het een beetje een regenachtige dag, dus had ik besloten om mijn statief thuis te laten en te gaan shoppen.

  December 2018

  Wel had ik mijn camera meegenomen en heb ik deze foto in een kerk gemaakt. Waar ik net een kaarsje aan had gestoken, dit vrolijk in deze dagvlog gezegd had en ineens uitkeek op het verleden. Dit had ik in de vlog wel iets groffer gezegd, maar dat betekend niet dat ik geen respect voor het verleden heb. Want anders had ik deze foto ook niet gemaakt.

  Want ik vind deze foto juist, mooi weergeven hoe het verleden van deze kerk wordt weergegeven. Hoe wij deze dag verder beleefd hebben, kan je in deze onderstaande vlog zien.

  Niet dat ik veel gekocht had, maar wel 2 leuke truien gescoord. Het enige wat ik jammer vond, was dat ik het merry christmas hoedje niet gekocht had. Dus als ik hem ooit weer tegenkomt, dan ga ik hem zeker halen.

  Op zondag zijn we nog eventjes in Emmen wezen shoppen. Waar ik uiteindelijk mijn kerstoufit geschoord heb, die ik bij Vera moda gekocht heb en maandag nog eventjes een paar leuke Items bij H&M gescoord heb. Ik moet ook zeggen, dat ik nog nooit zo vaak in één week ben wezen shoppen.

  Wildnights2018

  Onze kerstavond zijn wij naar Wildlands gegaan, om de derde expeditite van Wildnights heen te gaan. Want dit is voor mij, het perfecte uitstapje voor kertavond. Waar ik ook in de eerste week van januarie heen zal gaan, om daar nog een paar foto’s van te maken.

  Voor mijn familie was dit de eerste keer, die het echt heel leuk vonden om dit te zien. Heb ik mijn oom ook nog snel de beginselen van avondfotografie uitgelegd, al is dat wel lastig als de rest dat niet kan en naar mijn mening, wel een beetje ervaring in avondfotografie moet hebben.

  december 2018

  Eerste kerstdag hebben wij dat met mijn familie gevierd, door eerst met hun aan onze kerstbrunch te beginnen. Dit jaar niet echt super de luxe, maar wel met een paar lekkere dingen en heb ik Frans even mijn camera gegeven, om een foto ons samen te maken.

  Nadat we dit gegeten hadden, Matsi en het hondje van mijn nichtje uitgelaten hadden. Was het tijd voor de kerstcadeautjes!! Niet dat ik iedereen een groot cadeau gegeven had, maar wel een kleinigheidje.

  Ook zijn we nog naar de bioscoop geweest, waar de mannen gescheiden werden van de dames. Dit omdat de mannen naar Aquaman en wij naar Marry Poppins returns. Alleen was ik mij een beetje aan het vervelen, omdat de film van ons iets later begon en deze selfie gemaakt heb.

  december 2018

  In de avond, zijn wij wezen steengrillen. Die bij ons uit vlees, vis en groente bestond. Het was wel erg veel, want het paste net op onze eettafel en is er een kwart overgebleven. Wel een beetje zonder is, maar vol is vol!!!

  Op tweede kerstdag is iedereen weer naar huis gegaan en hebben wij dit met mijn schoonouders gevierd. Zij hadden ook voor ons een kleinigheid, iets wat ik niet verwacht had. Dus dan is het natuurlijk ook des ter leuker, om iets te krijgen. Ook bij hun, was het een geslaagde kerst en hoe wij deze 2 dagen beleefd hebben. Dat kan je in deze vlog zien.

  Helaas ben ik tussen kerst en oudjaarsavond de buikgriep te pakken. Waardoor ik de dingen die ik voor mijn blog wilde doen, niet kunnen doen. Heb ik tijdens deze dagen, onze Diva zeker gemist. Want op Oudjaaravond, zou onze Diva 6 jaar bij ons geweest zijn.

  Onze Matsi is op 31 december 9 jaar geworden, wat eigenlijk wel een beetje sneu voor hem is. Want je zou maar als hond zijnde, op deze dag jarig zijn. Natuurlijk hebben wij wel een grote bot voor hem gekocht, waar hij op deze dag niet echt kan genieten. Daarom vieren wij zijn verjaardag op dierendag, want dan kan ik wel iets leuks met hem ondernemen en heeft hij ook iets meer aan.

  dierendag2018

  Wij hebben traditioneel olliebollen gebakken en de oudejaarsconferance van Guido Weijers gekeken, die dit jaar echt steengoed was. Kijk ik ook zelf terug op 2018. Hoe wij het jaar beleefd hadden en heeft het overlijden van onze Diva, het jaar van ons toch meer invloed op leven gehad, dan wij doorhadden.

  De maand december heb ik zeker leuke dingen mogen beleven, heb ik een geweldige kerst gehad en ook al zie je het niet echt visueel, maar wel keihard aan mijn blog gewerkt.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *