• My days 1 | December 2017

  Eerste kerstdag

  Om 7 uur was ik klaar wakker, kon ik niet meer in slaap komen en vond dit toch eigenlijk wel iets te vroeg. Dus ben ik om 07.30 uur eruit gegaan, heb ik rustig mijn kopje koffie gedronken en daarna waren mijn hondjes aan de beurt. Marcel heb ik nog eventjes langer laten slapen en besloot ik hem te verassen met een heerlijke kerstontbijt. Dit stond natuurlijk wel bij ons op de planning, alleen hebben we het niet samen gedaan.

  kerstontbijt

  In de middag zijn we een uurtje met de honden wezen lopen, waar mijn hondjes zeker van genoten hebben. Beetje jammer dat we niet richting het bos konden gaan, omdat wij met mijn schoonfamilie om 15:30 bij het restaurant hebben afgesproken. Dit jaar was het in het restaurant de Wok in Valthermond gegaan, waar we zeker genoten hebben van onze kerstdiner en erg gezellig hebben gehad. Na afloop zijn we weer naar huis gegaan en hebben onze honden hun botje voor kerst gehad.

  Tweede kerstdag

  Om 7 uur ging bij ons de wekker, omdat ik vandaag moest werken. Alleen hebben we erg weinig geslapen, doordat onze Diva in de nacht ziek is geworden. Niet een beetje ziek, maar echt hondsberoerd, dat Marcel uiteindelijk heeft besloten om beneden bij Diva te blijven. Zo kreeg ik dan nog 3 uurtjes gaan slapen, al was het niet veel.

  Dus erg fit was ik niet, alleen moeten sommige mensen ook tijdens de feestdagen werken. Voordat ik naar mijn werk ging, hebben wij toch eventjes samen een stukje kerststol gegeten. Het was alleen meer voor de gezelligheid, alleen echt honger hadden wij niet en zeker niet na zo’n nacht die wij deze nacht hebben gehad.

  In de avond was ik iets vroeger thuis, dan Marcel verwacht had. Hij wou namelijk mij verassen met een mooi gedekte tafel, wat dus niet helemaal gelukt was. Dit omdat hij daarvoor toch meer tijd nodig had, dan hij had verwacht. Wat ik eigenlijk wel erg grappig en lief tegelijk vond. Het gaat om het idee, dan het eindresultaat zullen maar denken. Dus heb ik snel eventjes geholpen, om zo snel te kunnen genieten van onze gourmet avondje.

  In de avond hebben we nog wat tv gekeken en lagen we al snel we al snel voor pampus op de bank. Dus zijn wij lekker vroeg gaan slapen, want na zo’n nacht dat we onze Diva gehad te hebben waren we echt kapot.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *