• Lief Dagboek 3: Kerst 2017
 • Lief Dagboek 3: Kerst 2017

  Eerste kerstdag

  Om 7 uur was ik klaar wakker, kon ik niet meer in slaap komen. Eigenlijk vond ik dit toch wel iets te vroeg. Dus ben ik om 07.30 uur eruit gegaan, heb ik rustig mijn kopje koffie gedronken en daarna waren mijn hondjes aan de beurt. Marcel heb ik nog eventjes langer laten slapen, dus besloot ik hem te verassen met een heerlijke kerstontbijt. Dit stond natuurlijk wel bij ons op de planning, alleen hebben we het niet samen gedaan.

  In de middag zijn we een uurtje met de honden wezen lopen, waar mijn hondjes zeker van genoten hebben. Beetje jammer dat we niet richting het bos konden gaan, omdat wij met mijn schoonfamilie om 15:30 bij het restaurant hebben afgesproken. Dit jaar was het in het restaurant de Wok in Valthermond gegaan, waar we zeker genoten hebben van onze kerstdiner en erg gezellig hebben gehad. Na afloop zijn we weer naar huis gegaan en hebben onze honden hun botje voor kerst gehad.

  Tweede kerstdag

  Vandaag moest ik om 7 uur opstaan, omdat ik deze dag werken moet. Alleen hebben we erg weinig geslapen, doordat onze Diva in de nacht ziek is geworden. Niet een beetje ziek, maar echt hondsberoerd, dat Marcel uiteindelijk heeft besloten om beneden bij Diva te blijven. Zo kreeg ik dan nog 3 uurtjes gaan slapen, al was het niet veel. Dus erg fit was ik niet, alleen moeten sommige mensen ook tijdens de feestdagen werken. Voordat ik naar mijn werk ging, hebben wij toch eventjes samen een stukje kerststol gegeten. Het was alleen meer voor de gezelligheid, want echt honger hadden wij niet.

  In de avond was ik iets vroeger thuis, dan Marcel verwacht had. Hij wou namelijk mij verassen met een mooi gedekte tafel, wat dus niet helemaal gelukt was. Hier had hij duidelijk toch meer tijd nodig, dan hij had verwacht. Wat ik eigenlijk wel erg grappig en lief tegelijk vond. Het gaat om het idee, dan het eindresultaat zullen maar denken. Dus heb ik snel eventjes geholpen, om zo snel te kunnen genieten van onze gourmet avondje.

  In de avond hebben we nog wat tv gekeken en lagen we al snel we al snel voor pampus op de bank. Dus zijn wij lekker vroeg gaan slapen, want na zo’n nacht dat we onze Diva gehad te hebben waren we echt kapot.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *