• Recepten
 • My days 1 | December 2017

  Eerste kerstdag

  Dat ik gek op kerst bent dat weten de meeste mensen wel in mijn ogen, alleen om dan om 7 uur klaar wakker te zijn vond ik zelf toch een stuk minder. Ik kon helaas niet meer in slaap komen en ben ik dan maar om 7:30 eruit gegaan, rustig even bijkomen en een kopje koffie gedronken. Nadat ik de koffie op had, waren mijn hondjes aan de beurt, heerlijk rustig onze ochtendrondje gelopen en dit kon echt in alle rust want het was rond 8 uur echt nog compleet uitgestorven in mijn buurt waar ik woon. Marcel heb ik lekker nog eventjes langer laten slapen, besluit ik om hem te gaan verassen met een heerlijke kerstontbijt op een simpele gedekte tafel. Natuurlijk stond dit al bij ons op de planning, het enige verschil is dat we het niet samen doen.

  Dit jaar hebben we een simpele kerstontbijtje, dit omdat mijn schoonfamilie het kerstdiner vroeg op het programma hebben staan.

  In de middag zijn we een uurtje wezen lopen met de honden, vond het wel een beetje jammer dat we geen mooi weer hadden met een heerlijk zonnetje erbij. Om half 4 zijn we naar de Wok (zo heet het restaurant eenmaal) in Valthermond gegaan, waar ik samen met mijn man met de gehele schoonfamilie hebben verzameld om gezellig aan ons kerstdiner te genieten. Nadat we heerlijk en gezellig hebben gegeten, zijn we naar huis gegaan waar onze honden hun kerst botje hebben gehad.

  Tweede kerstdag

  Om 7 uur ging bi ons de wekker omdat ik vandaag moet werken en hebben we weinig geslapen doordat onze Diva in de nacht ziek is geworden. Denk dat ik net lag te slapen, toen begon ze met overgeven en dit is dan ook de hele nacht doorgegaan. Marcel heeft besloten om uit bed te gaan en beneden bij Diva te gaan zitten, zodat ik nog een beetje slaap kreeg. Dus je kon je wel voorstellen toen ik de wekker om 7:00 uur ging, dat ik niet helemaal fit was en eigenlijk wel door had willen slapen. Alleen ja, sommige mensen moeten ook werken tijdens de feestdagen en behoor ik ook bij deze groep mensen die werken tijdens de feestdagen. Voordat ik naar mijn werk ging hebben we eerst even samen een kerststol hebben gegeten met een kopje thee erbij omdat we allebei niet veel zin in eten hadden. Hebben we ervoor gekozen om een simpele ontbijt te gaan nemen als kerstontbijt, want eten weggooien is gewoon zonde om dat te gaan doen.

  Nadat ik thuis was gekomen van mijn werk, was ik schijnbaar te vroeg in huis. Marcel wou namelijk mij verrassen met een mooi gedekte tafel, alleen had hij hier meer tijd voor nodig dan hij had gedacht. Dit geeft natuurlijk helemaal niets en vind ik het idee veel belangrijker dan het eindresultaat. Stiekem vond ik het eigenlijk ook wel een beetje grappig en schattig tegelijk, heb ik snel eventjes geholpen zodat we samen konden van onze kerstdiner konden genieten. Wat we hebben gegeten kun je terug zien in mijn onderstaande vlogmas, die ik op mijn YouTube kanaal heb staan. Na het eten hebben we nog wat tv gekeken, natuurlijk hoort hier ook goede tijden, slechten bij en lagen we al snel we al snel voor pampus op de bank en zijn we lekker vroeg in onze bedje gedoken.

  Vlogmas

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *