De vierde editie van Wildnights

Afgelopen maandagavond was ik weer eventjes in Wildlands te vinden. Dit keer om de vierde editie van Wildnights te zien en het verveelt nog steeds niet. Zeker niet omdat het park nog steeds blijft veranderen en dat is wel heel erg leuk. Dit evenement duurt tot en met 5 januari 2020 en hoe ik deze avond heb beleefd. Dat kan je zien aan de foto’s van deze blogpost.

Hoe ik de vierde editie van Wildnights beleefd heb

Zoals je aan mijn selfie kan zien, had ik het best koud! Maar dat mocht de pret niet drukken, want het was zeker leuk. Vooral bij de watershow hebben ze het heel erg leuk gedaan, maar vond het jammer dat ze in het Jungola gebied de show bij het olifantenverblijf hebben verwijderd. Als snap ik het wel, want ze hebben er een nieuwe show voor terug gedaan. Mocht je in de buurt zijn of je vervelen, dan kan ik je het zeker aanraden om hier een avondje heen te gaan.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
In dit artikel zit zijn referral links in verwerkt zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra Informatie over mijn blog