• De vierde editie van Wildnights
 • De vierde editie van Wildnights

  Afgelopen maandagavond was ik weer eventjes in Wildlands te vinden. Dit keer om de vierde editie van Wildnights te zien en het verveelt nog steeds niet. Zeker niet omdat het park nog steeds blijft veranderen en dat is wel heel erg leuk. Dit evenement duurt tot en met 5 januari 2020 en hoe ik deze avond heb beleefd. Dat kan je zien aan de foto’s van deze blogpost.

  Hoe ik de vierde editie van Wildnights beleefd heb

  Zoals je aan mijn selfie kan zien, had ik het best koud! Maar dat mocht de pret niet drukken, want het was zeker leuk. Vooral bij de watershow hebben ze het heel erg leuk gedaan, maar vond het jammer dat ze in het Jungola gebied de show bij het olifantenverblijf hebben verwijderd. Als snap ik het wel, want ze hebben er een nieuwe show voor terug gedaan. Mocht je in de buurt zijn of je vervelen, dan kan ik je het zeker aanraden om hier een avondje heen te gaan.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:
  In dit artikel zit zijn referral links in verwerkt zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *