De tulp van een ochtend wandeling

We ervaren het voorjaar van 2020 heel anders dan al die andere jaren. Dit natuurlijk door het Corona Virus dat heel de wereld op zijn kop zet. We leven in een totaal andere samenleving en op advies van de overheid blijven we zoveel mogelijk thuis. Wat we ook doen en hebben in vergelijking met andere landen nog best veel vrijheid.

Nu hebben we ook onze hond Matsi, die echt naar buiten moet. Dan neem ik vaak mijn camera mee, zodat ik de lente een beetje kan fotograferen. Alleen niet tijdens de ochtendwandeling toen ik deze tulp zag staan, omdat ik deze route bijna altijd loop. De tulpen gingen mij wel opvallen, maar toen ik zag hoe mooi het ochtend licht op deze tulp viel en wilde ik hier heel graag een foto van maken.

Gelukkig was de volgende ochtend ook een mooie lentedag. Deze keer nam ik mijn camera wel mee om een ​​foto te maken van deze tulp. Ook al is dat niet makkelijk met een hond aan je zijde. Dus ik ben heel blij met het resultaat, ook al zou het mooier zijn geweest als ik de camera op een statief had gedaan.

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *