De Nato Armband voor hem

Een cadeau voor de vrouw is een stuk makkelijker, dan voor een man. Zeker als het om een kleinigheidje gaat en niet met de standaard cadeautjes wil komen aanzetten. Nu kan je wel een cadeaukaart geven, maar dat doe je niet aan je partner of tijdens de feestdagen aan een man, vriend, vader of broer. Tenminste ik doe het niet, want voor je partner of met de feestdagen mag je best wat moeite doen om iets origineels te bedenken. Alleen iets origineels en betaalbaars gaat niet altijd samen, tot ik deze Nato armbanden voor hem bij Chibuntu zag staan.

De arband

Deze armbanden zijn waterproof, waardoor je er gewoon mee kan zwemmen, surfen of gaan douchen. Marcel is er alleen nog maar mee gaan douchen, maar het bleef nog steeds mooi uitzien en dat vind ik ook wel erg belangrijk. Want vaak heb je met deze armbanden dat ze gaan rafelen of al erg snel lelijk gaan worden. Gelukkig is dat tot nu toe nog niet en daar ben ik ook erg blij om.

De armbanden hebben ze in verschillende kleuren, maar persoonlijk vind ik de zwarte het mooist. Marcel heeft hier 2 armbanden om, wat een beetje een speelse uitstraling geeft. Alleen als je voor een elegante stijl wil gaan, dan zou ik er maar één armband dragen. Wat ik zelf ook mooier vind!

Prijs

Voor deze Nato armbanden bij Chibuntu.com, betaal je een bedrag van €11.90 per stuk. Zelf vind ik dit niet duur en zeker niet als het om een cadeau gaat. Waardoor het ook leuk is om gewoon zomaar je partner te verassen met deze armband of voor jezelf te kopen.

Marcel is er heel erg blij mee, ben dan ook benieuwd of jullie ook zomaar je partner met een armband of iets anders verast?

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

 Dit artikel is ontstaan door een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *