De jonge nijlganzen bij de vijver

Een paar weken geleden zijn er een paar eendjes geboren bij de vijver in de wijk waar ik woon. Hier ben ik regelmatig in de ochtend met Matsi te vinden. Zo hebben wij een mooie ochtendwandeling, genieten we lekker van de lente en deze jonge eenden met hun ouders. Daar heb ik natuurlijk wel een paar foto’s van gemaakt, alleen echt tevreden was ik er niet over. Toch heb ik besloten om ze wel te delen op mijn blog, omdat ze in mijn ogen wel bij dit verhaal erbij horen.

Nadat ik hier 2 of 3 weken ongeveer niet meer bij deze vijver geweest was, waren deze jonge eenden wel ineens een beetje groter. Wat ook leuk is, alleen voor de foto vond ik ze eigenlijk net iets te groot. Wel had ik een paar foto’s van gemaakt, ook al ging dat niet heel makkelijk met je hond aan je zijde die op dat moment niet echt wilde meewerken. Daarbij was het net iets te laat in de ochtend om met mooi licht te fotograferen. Dus ben ik in de avond zonder Matsi nog eventjes teruggegaan om een paar foto’s van deze jonge eenden te maken.

Over de foto’s ben ik niet helemaal tevreden geworden, maar misschien ben ik wel te kritisch naar mijzelf toe. Ook heb ik wel even een paar dagen nagedacht of ik deze vlog online ging plaatsen. Want ik vroeg mij echt eventjes af of dit interessant is om naar te kijken, alleen dit is wel wat ik soms fotografeer en het hoort erbij.

Ik hoop dat je het een leuke serie vond en genoten van deze vlog hebt?

Until next time,

Quirina

Volg:
Quirina
Quirina

Ik ben Quirina. 39 jaar, woon samen met mijn Marcel en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwepen, die ik graag op mijn blog mag delen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *