De Healthy Seas Socks

Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

Als je lid van de postcode loterij bent, dan steun je niet alleen de goede doelen. Je wint er soms ook wel een leuke prijs mee. Zoals deze Healthy Seas Socks, die ik daar onlangs gewonnen heb. Een merk waar ik nog nooit van gehoord had, maar wel heel erg leuk vindt. Een sok dat ook nog een goed verhaal heeft, dat ik graag met jullie mag delen.

Over de Healthy Seas Socks

Met deze Healthy Seas Sokken heb je niet alleen modieuze sokken die je voeten warm houden. Ze doen ook iets voor de natuur, wat je een goed gevoel geeft. Deze sokken zijn lekker zacht, wat opmerkelijk is als je het verhaal over de herkomst van deze gebruikte garen kent.

Healthy Seas duikt in zee achtergelaten visnetten op uit de Noordzee en de Middellandse Zee en zorgt zo dat de zee een stuk schoner wordt. Met het kopen en dragen van deze sokken lever je daar dus indirect een bijdrage aan. Tenslotte willen we toch allemaal een schone zee en een goede leefomgeving voor alles wat in de zee leeft.

Voor welke sokken heb ik van Healthy Seas Socks gekozen

Bij iedere sok stond een beschrijving bij, zoals je dat ook bij een webshop ziet staan. Alleen deze is van de postcode loterij en daarom heb ik de beschrijving van deze sokken niet over genomen. Het verhaal achter deze sok vind ik ook een stuk intressanter, dan hoe deze sok eruit ziet. Dit is iets wat jullie ook kunnen zien. Tuurlijk ga ik wel vertellen voor welke 4 paar sokken ik gekozen heb. Mijn keus is gevallen op de Mola, Tetra, koi en één paar herensokkken voor Marcel de Sterlet uitgezocht. Zo heeft hij ook een paar lekkere warme voeten, met een goed verhaal.

Onze ervaring met de Healthy Seas socks

Ik wist eigenlijk niet wat ik van deze sokken kon verwachten, maar ik had nooit verwacht dat dit één van mijn favoriete merken zou worden. Ook was ik benieuwd wat Marcel van deze sokken vond, maar ik heb niets tegen hem gezegd. Om zo zijn reactie te horen, zonder dat hij beseffte dat er nieuwe sokken in zijn kledinglade lag. Alleen meestal merken mannen dat niet als er iets nieuws krijgen, zonder dat er iets over gezegd wordt. Nou ja, met sokken en dat soort kleding dan. Dus ik was echt verrast dat hij me vroeg, tijdens ons koffiemomentje in de ochtend; zijn dit nieuwe sokken? Ze zijn heerlijk en waar heb je deze gekocht? Ik heb hem vertelt dat we deze sokken hadden gewonnen bij de postcode-loterij, maar je kunt ze online kopen en hebben Healthy Seas Socks ook een eigen webshop.

Until next time,

Quirina

Shop the post
Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *