• De eerste 7 vlogs
 • De eerste 7 vlogs

  Vorige week heb ik besloten om toch weer te gaan vloggen. Alleen heb ik dit nooit echt op mijn blog gedeeld, wat eigenlijk best wel jammer is. Niet iedereen is lid van YouTube en aangezien ik nog niet veel vlogs op mijn kanaal heb staan. Dacht ik dat het wel leuk zal zijn om deze vlogs alvast met jullie te delen, zodat jullie er een beetje indruk krijgen hoe mijn leven eruitziet.

  Dit waren de eerste 7 vlogs

  Een echte vlogger ben ik niet, het is best lastig en of ik ooit goed zal worden. Geen idee, wel vind ik het leuk om te doen en daarom heb ik ook besloten om dit weer te gaan doen. Natuurlijk zal het dagboek ook gewoon doorgaan, want beide vind ik gewoon erg leuk om dit op mijn blog te hebben. Alleen is het niet vanzelfsprekend, dat ik wekelijks in mijn dagboek zal schrijven.

  Until next time,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:
  Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *