• Dagje huishoudbeurs 2019

  Afgelopen zaterdag, was ik voor het eerst een dagje naar de huishoudbeurs in Amsterdam geweest. Zelf was ik er nog nooit geweest en wist ik eigenlijk ook niet wat ik kon verwachten. Hoe ik deze dag heb beleefd, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Samen met Mellisa Drost (Sjors Langeveld) uit GTST

  Het was voor mij erg vroeg opstaan en ben ik om 07:45 van huis vertrokken, om de trein van 8 uur te halen. Dit omdat ik dit fijner vind reizen, dan met de auto en het is ook nog is in mijn geval, een stuk goedkoper.

  Om 11 uur kwam ik op het station van Amsterdam Rai aan. Waar ik nog eventjes op mijn nichtje Carolien moest wachten, omdat ze wat vertraging had opgelopen. Lang duurde het niet en een wachtrij was er ook niet super lang. Want in 5 minuten stonden wij binnen en hadden we ook de jassen uit, dus ons dagje huishoudbeurs kon nu ook echt beginnen.

  Samen met Carolien en 2 leuke mannen

  Eerst zijn we naar het huisdieren gedeelte gegaan, waar ik ook zeker nieuwsgierig naar was. Helaas kon ik niks voor Matsi vinden, omdat het allemaal boxen in combinatie met eten waren. Niet dat het erg is, want hij krijgt genoeg. Maar het was wel leuk geweest, als ik iets lekkers voor hem kon vinden.

  In dat uurtje ben ik inmiddels al 2 of 3 keer op de foto geweest, waarbij je allerlei dingen kan winnen. Niet dat ik daar echt heel erg in geloof, maar met deze 2 heren was het wel erg leuk om dat te doen. Ze zagen in ieder geval er niet slecht uit, de tekst paste ook precies bij ons. Omdat Matsi altijd honger heeft en Mylo (hondje van mijn nichtje) een Chihuahua is, die bijna nergens bang voor is.

  Wildpig

  Voor het wijntheater had ik een pers uitnodiging gehad, van het wijnmerk Wild Pig. Het merk kende ik nog niet, dit omdat ik echt af ent toe een wijntje drink. Een wijnkenner ben ik zeker niet! Ik vind het lekker of niet, maar dan wel zonder de taal van een wijnkenner.

  Dus om een nieuwe wijntaal te ontwikkelen, vond ik echt een top idee. Gewoon zeggen waaraan je denkt, bij het proeven van het wijntje zelf. Zoals bij het proeven van de Souvignon Black, dat ik zin in tappashapjes kreeg. Deze wijn kan ik trouwens ook aanbevelen, want het smaakte mij goed.

  Het was een leuke ervaring, die ik niet had willen missen. Nadat wij hier geweest zijn, zijn wij weer verder gegaan en kwamen we nog genoeg leuke dingen onderweg tegen. Zeker bij producten wat met eten te maken heeft, vond ik erg leuk om te zien. Tja, ik hou gewoon van lekker eten en mag dan ook graag nieuwe producten proberen.

  Samen met Britt Scholte (Kimberly Sanders) uit GTST
  Samen met Marly van der Velden (Nina Sanders) uit GTST

  Nadat we het eerste gedeelte van de huishoudbeurs gehad hadden, gingen wij naar de andere kant van de Rai. Hier je de erotische artikelen, beauty producten en fashion items vinden. Iets waar ik ook zeker van hou! Want het is altijd leuk, om op dit gebied inspiratie te krijgen voor 2019.

  Het is dat Carolien, de 3 acteurs van GTST had gezien. Want om eerlijk te zijn, ik was er echt straal voorbij gelopen en had ze waarschijnlijk ook niet herkend. Ondanks ik deze soap bijna iedere dag wel kijk, alleen blijf ik er niet voor thuis. Met hun kon je voor ā‚¬1,00 euro op de foto, om zo geld voor het goede doel te inzamelen. Vraag mij niet meer welke, want dat ben ik echt vergeten.

  Ook zijn wij bij het Pasar Colours Festival geweest, waar het echt zo lekker ruikt. Het is maar goed dat ik 1 maag heb, want het zag er zo lekker uit allemaal. Zoals je kan zien, heb ik echt een leuke dag gehad en ben ik weer een ervaring rijker.

  Natuurlijk ben ik ook benieuwd, of jij ook al dit jaar ook de huishoudbeurs gaat bezoeken? Maar het natuurlijk ook zijn, dat je er al geweest bent en hoop ik dat je het net zo leuk als mij gehad heb.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *