• Recepten
 • Clubwedstrijd Motordrome Emmen

  Een paar weken geleden, heb ik voor het eerst motorcross gefotografeerd. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik afgelopen dinsdagavond ook bij de clubwedstrijd van Motordrome Emmen te vinden was. Zo kon ik meer oefenen op fotografiegebied met dit onderwerp en dat kan je ook zien in de foto’s die ik je vandaag in dit artikel laat zien.

  Ik kan je vertellen, sportfotografie is echt totaal nieuw voor mij. Alleen door het te doen, wordt je ook beter in de onderwerpen waarin je wil fotograferen. Het enige wat ik wel erg jammer vond, is dat er maar één foto redelijk gelukt met een coureur die in de lucht zweeft.

  De meeste foto’s die gelukt zijn heb ik eigenlijk van dit punt gefotografeerd. Ondanks dat het erg saai lijkt, leer je eigenlijk ook weer ontzettend veel. Het is in een soort slinger bocht of hoe je het ook moet noemen. Toch kom je komt met variërende foto’s thuis, iets wat ik niet verwacht had en juist daardoor blij verrast ben. Alleen is het wel een beetje jammer, dat ik deze coureur niet helemaal op de foto heb gekregen.

  Als je naar deze foto kijkt, die hieronder staat. Dan kan ik mij voorstellend, dat je misschien zou denken waarom ik deze foto gemaakt heb en in dit artikel gedeeld heb. De hond die je rechts staat, hoort bij de coureur. Dat vond ik wel een leuk detail in mijn foto. Zo wordt de foto toch voor mij weer interessanter, dan dat ik zomaar een foto heb gemaakt van een bepaald onderwerp.

  Wat ik ook erg leuk om te zien vond, waren de kinderen. ik denk dat ze een jaar of 7 zijn, sommige misschien iets ouder of jonger zelfs. Een ding hebben ze wel, ze hebben meer lef dan ik. Alleen als je ziet omvallen met die motoren, is dat toch iets minder om te zien.

  Bij de onderstaande foto zie je het iets beter, dat deze kids toch wel een beetje in lengte verschillen. Ik kan mij natuurlijk hierin vergissen en zal de wedstrijd niet alleen op niveau, maar ook op leeftijd worden ingedeeld. Zeker weten doe ik het alleen niet, want ook al vind ik de sport zeer interessant om te fotograferen. Ik heb mij nog nooit in deze sport verdiept en heb ik er totaal geen verstand van.

  Misschien als ik vaker deze sport vaker fotografeert, dat ik ook iets van deze sport leert. Wat ik wel van deze sport weet is, dat het een leuke sport is om ernaar te kijken en soms de coureurs mooie sprongen maakt. Ook in de bochten is het soms erg mooi, zeker als je goed bent om deze sport te fotograferen.

  Sport heeft mij altijd al getrokken, dit ook doordat ik altijd voor mijn knieblessure zelf gesport heb. Alleen is het wel een hele moeilijke sport om te fotograferen, waar ik zeker nog veel mee moet oefenen om deze sport echt mooi op de foto te zetten. De overige foto’s kun je op mijn Facebookpagina te zien zijn, in het album: motorcross bij Moterdrome Emmen. Ze zijn nog niet super mooi geworden, maar ik vind het wel erg leuk om dit met mijn lezers te delen.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een Persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen, honden en geef ik een kijkje in mijn leven.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *