• Ciabatta met brie en tomaat

    Zoals jullie weten mogen wij graag op zondag brunchen. Dat iedere keer uit een ander gerecht bestaat en soms kiezen wij voor dit gerecht. Daarom deel ik vandaag het recept van mijn Ciabatta met brie en tomaat. Het is een simpel en vegetarisch gerecht. Hoe ik deze maak, dat kan je lezen in deze blogpost.

    Wat heb je nodig

    • 4 mini ciabatta ‘s (kan ook op andere voorgebakken broodjes)
    • 2 pakjes brie
    • Knoflookpoeder

    Bereidingswijze 

    Verwarm de over op de aangegeven verpakking van de ciabatta ‘s, haal het rooster eruit, zodat je de broodjes op het rooster kan leggen.

    Snij de voorgebakken ciabatta ‘s door midden en de bodem op het rooster.

    Snij de brie en tomaat in dunne plakjes, leg dan eerst de brie op het broodje en vervolgens de tomaat.

    Strooi dan knoflookpoeder naar gewenste hoeveelheid en leg dan het laatste plakje brie erop.

    Stop dit in de voorverwarmde over, laat de broodjes 2 minuten langer dan de aangegeven tijd zitten. Zodat de brie lekker kan smelten en dat moet eigenlijk iets meer gesmolten zijn, dan dat ik het op deze foto gedaan heb.

    Tot slot

    Het is echt een heel simpel, maar wel lekker gerecht en dat zijn de meeste recepten van mij wel.

    Liefs,

    Quirina

    Volg:
    Share:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Miljoenen artikelen