Ciabatta met brie en tomaat

Zoals jullie weten mogen wij graag op zondag brunchen. Dat iedere keer uit een ander gerecht bestaat en soms kiezen wij voor dit gerecht. Daarom deel ik vandaag het recept van mijn Ciabatta met brie en tomaat. Het is een simpel en vegetarisch gerecht. Hoe ik deze maak, dat kan je lezen in deze blogpost.

Wat heb je nodig

  • 4 mini ciabatta ‘s (kan ook op andere voorgebakken broodjes)
  • 2 pakjes brie
  • Knoflookpoeder

Bereidingswijze 

Verwarm de over op de aangegeven verpakking van de ciabatta ‘s, haal het rooster eruit, zodat je de broodjes op het rooster kan leggen.

Snij de voorgebakken ciabatta ‘s door midden en de bodem op het rooster.

Snij de brie en tomaat in dunne plakjes, leg dan eerst de brie op het broodje en vervolgens de tomaat.

Strooi dan knoflookpoeder naar gewenste hoeveelheid en leg dan het laatste plakje brie erop.

Stop dit in de voorverwarmde over, laat de broodjes 2 minuten langer dan de aangegeven tijd zitten. Zodat de brie lekker kan smelten en dat moet eigenlijk iets meer gesmolten zijn, dan dat ik het op deze foto gedaan heb.

Tot slot

Het is echt een heel simpel, maar wel lekker gerecht en dat zijn de meeste recepten van mij wel.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *