Bloemetje bij Topbloemen.nl

Volgende maand is het alweer Moederdag, maar je kan natuurlijk ook een ander gelegenheid hebben om iemand te verassen met een leuk bloemetje. Nu leek het mij erg leuk om een review te schrijven als je bloemen laat bezorgen door Topbloemen.nl en of de kwaliteit van deze bloemen goed zijn. In dit artikel kun je dan ook alles lezen, wat ik er van vind en hoe lang het duurt voordat de bloemen bezorgt worden als je een bestelling hebt geplaatst.

Over Topbloemen.nl

Bij Topbloemen.nl kun je al een bloemetje bestellen vanaf €11.95 en eventueel een vaas erbij kopen, ze hebben zelfs rouwboeketten, een bloemetje met wijn of een fruitmand als iemand ziek is. Dus ook als het geen Moederdag zou zijn, iemand anders zou willen verassen ter gelegenheid van iets of net als mij de boel een beetje opvrolijken in huis, dan zou je dit zeker kunnen bij Topbloemen.nl.

Mijn bestelling

Zelf heb ik gekozen voor de boeket Joyce, dit is een vrolijk oranje geel boeket. Bij de bestelling kan je meteen zien of het vandaag nog bezorgt kan worden of niet. Mijn nieuwsgierigheid kan ik natuurlijk niet bedwingen, dus heb ik ook voor die optie gekozen om het vandaag te laten bezorgen. Hiervoor betaal je dan wel een bedrag van €7.95 overheen en als je de volgende dag zou laten bezorgen is dit €5.95.

De betaling is heel erg makkelijk, omdat ik ook een cadeaukaart had heb ik deze gebruikt en wordt dit bedrag meteen verrekend met het totaal bedrag. Het resterende bedrag betaal je dan met je Ideal of een ander betaal middel en wijzig alles wel vanzelf tijdens het bestellen van je boeketje bloemen bij Topbloemen.nl

De levering

Ik moet wel zeggen dat het eventjes duurt, voordat de bloemen bezorgd werden. Ik had ze namelijk in de ochtend besteld en om half 6 waren de bloemen bezorgt in een leuk kartonnen tasje er omheen. Zoals je dit kan zien in de foto hier boven.

Nadat ik de bloemen uit de tas heb gehaald, was ik blij verrast dat ze een plastic bakje met water hadden toegevoegd, zodat de bloemen niet zonder water zat tijdens het vervoeren van de bloemen. Dit doe ik zelf nooit als ik een bosje bloemen heb gehaald en vind ik dit echt een pluspunt.

Conclusie

Wel vind ik het erg duur want voor deze bloemen heb ik incl. dezelfde dag laten bezorgen een bedrag van €19.90 betaald en vind ik dat ze weinig keus hebben op de website. Toch kan ik zeker deze service van Topbloemen.nl iedereen aanbevelen, dit ondanks ik het best duur vind voor een bosje bloemen.

Quirina

4 Comments

 • Just Demi 6 april 2018 at 16:36

  Jammer dat ze zo duur zijn! Wel een heel mooi boeket

  Reply
  • Quirina 6 april 2018 at 16:46

   Moet ook wel eerlijk zeggen dat ik blij was met een cadeau kaart en zo toch niet echt super veel geld kwijt ervoor.

   Reply
 • Melissa 6 april 2018 at 23:40

  Wel erg prijzig. Maar ze zien wel mooi uit.

  Reply
 • Nicole Orriëns 7 april 2018 at 08:01

  Fijne en duidelijke review! Hij geeft me echt een goed beeld van topbloemen. Daar houd ik van!

  Reply

Leave a Comment