• Recepten
 • Beagle Family

  Vandaag zijn de pups van onze Matsi en Diva 5 jaar geworden, want onze Diva is toen bevallen van 10 prachtige beagle pups; Does (Mattie), Joris, Boy, Sammy, Benny, Tess, Khaleesy, Maggy, Heidy en Kaya. Zo is de Facebookpagina Beagle Family ontstaan en vind ik dit een mooi moment om onze herinneringen te verplaatsen naar mijn eigen website. Natuurlijk zal deze Facebook pagina blijven bestaan, alleen vind ik het ook erg leuk om deze verhalen te delen, met mijn lezers van mijn blog en zal je dit ook de komende weken gaan merken.

  In die tijd zijn er natuurlijk erg veel foto’s en filmpjes gemaakt, helaas niet in de kwaliteit die ik zou willen maar wel voor ons heel dierbaar. Al die foto’s en filmpjes heb ik verwerkt om hier een homevideo van te maken voor ons en de toekomstige eigenaren die ze hadden meegekregen. Nu heb ik van deze homevideo een YouTube vlog gemaakt door deze in te korten en dat je eigenlijk alleen ons ziet, samen met onze honden en de 10 kleine beagle pups. Ook heb ik de muziek aangepast, omdat je natuurlijk ook met de auteursrecht van de artiesten zit.

  Ik wens je dan ook erg veel kijkplezier van deze vlog en de komende weken met de verhalen hoe wij die tijd hebben beleefd.

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *