• Fotografie challenge
 • Fotografie challenge
 • Beagle Family

  Vandaag zijn de pups van onze Matsi en Diva 5 jaar geworden. Onze Diva is toen bevallen van 10 prachtige beagle pups; Does (Mattie), Joris, Boy, Sammy, Benny, Tess, Khaleesy, Maggy, Heidy en Kaya.

  Zo is de Facebookpagina Beagle Family ontstaan, dus dit leek mij een mooi moment om onze herinneringen te gaan verplaatsen naar mijn eigen blog. Natuurlijk zal deze Facebook pagina blijven bestaan, maar ik vind het ook erg leuk om deze verhalen te delen, omdat dit ook een deel van mijn leven is.

  In die tijd zijn er ontzettend veel foto’s en filmpjes gemaakt. Helaas niet in de kwaliteit die ik zou willen, maar wel voor ons heel erg dierbaar. Al die foto’s en filmpjes heb ik verwerkt en heb ik hier een homevideo van gemaakt voor ons en de toekomstige eigenaren die deze homevideo hadden meegekregen.

  Nu heb ik van deze homevideo een YouTube vlog gemaakt en op mijn kanaal geplaatst. Deze vlog heb ik wel ingekort en in verband met privacy van deze eigenaren, hun uit deze video gehaald. Daarom zie je in deze vlog alleen ons, met onze honden en de 10 kleine beagle pups die wij hier hadden.

  Helaas is het niet toegestaan om muziek van bekenden artiesten in mijn vlogs voor mijn YouTube kanaal te plaatsen. Dit doordat je met de auteursrecht van deze artiesten zit. Hierdoor ben ik dus noodgedwongen om ander muziek aan deze video toe te voegen. Het was een hele klus om muziek toe te voegen die bij deze video past, maar uiteindelijk wel gelukt.

  De vlog van deze video kan je hieronder bekijken en wens ik je veel plezier met het kijken van deze vlog!

  De komende periode zal ik ook hier mijn ervaringen delen, die ik met deze nest gehad heb. Dit zal een beetje in een jaar verspreid worden, zodat ik je niet ga overladen met deze verhalen die ik met onze honden en deze pups heb meegemaakt.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  YouTube

  Vanaf 1 januari, ga ik de 365 dagen foto challenge doen. Hoe het mij zal vergaan? Dat kan je zien in mijn wekelijkse vlog en natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn leven.

  Kijk je gezellig mee? Hier vind je de link naar mijn kanaal. Hopelijk tot snel!

  Laatste video