• Beagle Family

  Vandaag zijn de pups van onze Matsi en Diva 5 jaar geworden. Onze Diva is toen bevallen van 10 prachtige beagle pups; Does (Mattie), Joris, Boy, Sammy, Benny, Tess, Khaleesy, Maggie Heidy en Kaya.

  Zo is de Facebookpagina Beagle Family ontstaan, dus dit leek mij een mooi moment om onze herinneringen te gaan verplaatsen naar mijn eigen blog. Natuurlijk zal deze Facebook pagina blijven bestaan, maar ik vind het ook erg leuk om deze verhalen te delen, omdat dit ook een deel van mijn leven is.

  In die tijd zijn er ontzettend veel foto’s en filmpjes gemaakt. Helaas niet in de kwaliteit die ik zou willen, maar wel voor ons heel erg dierbaar. Al die foto’s en filmpjes heb ik verwerkt en heb ik hier een homevideo van gemaakt voor ons en de toekomstige eigenaren die deze homevideo hadden meegekregen.

  Nu heb ik van deze homevideo een YouTube vlog gemaakt en op mijn kanaal geplaatst. Deze vlog heb ik wel ingekort en in verband met privacy van deze eigenaren, hun uit deze video gehaald. Daarom zie je in deze vlog alleen ons, met onze honden en de 10 kleine beagle pups die wij hier hadden.

  De komende periode zal ik ook hier mijn ervaringen delen, die ik met deze nest gehad heb. Dit zal een beetje in een jaar verspreid worden, zodat ik je niet ga overladen met deze verhalen die ik met onze honden en deze pups heb meegemaakt.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *