Be Different, Be Yourself and Be Happy

Be different, be yourself and be happy, is een life quote die helemaal bij mij past, waarom??? dat ga ik je in dit blogartikel vertellen.

Be different

Wees anders, is eigenlijk een heel normaal iets voor mij. Ik kan je alleen niet vertellen hoe dit komt misschien omdat, ik zelf een excentrieke vader heb gehad, of dat ik van mening bent dat ieder mens uniek is. Anders dan de rest zijn is niet erg, erg leuk in mijn ogen, alleen durft dit lang niet iedereen. Want in ons hectische leven,zijn we snel geneigd om met de meute mee te gaan. Daar is helemaal niets mis mee, zolang je er maar gelukkig bij voelt.

Maar stel je nu is voor, dat je er helemaal niet gelukkig mee bent!!! Het alleen maar zou doen, omdat je bang bent wat andere mensen over je zeggen of denken. Ik zeg dan op mijn beurt, heb er lekker maling aan want dat doen mensen toch wel. Want als je geen mooie auto voor de deur hebt staan, moderne interieur of er niet modieus bijloopt dan hoor je er al snel gauw niet bij. (Ik noem maar een paar voorbeelden op.) Maakt je deze manier van denken je nu echt gelukkig? Nee, ik denk van niet en heb je uiteindelijk alleen maar jezelf ermee. Dus durf anders te zijn, want ieder mens is uniek in mijn ogen.

Be Yourserlf

Dat is iets wat mensen over het algemeen wel doen, alleen kijken we graag naar andere mensen. Zo van kijk die persoon, die vind ik echt te gek, hoe ze doet, hoe ze leeft, wat ze aan heeft en noem maar op. Denk wel dat dit heel normaal is, maar die persoon die jij te gek vind, dat ben jij niet. Dan kan je wel doen alsof je die persoon bent, denk alleen niet dat je dit heel erg lang volhoudt en er gelukkig van wordt.

Want misschien denkt die persoon dat wel over jou, je weet het immers niet. Wees gewoon lekker jezelf, hoe vreemd je ook doet, wat voor rare uitspraken je ook hebt en geloof me, ik heb echt heel veel vreemde uitspraken. Ja natuurlijk, maak mij dit wel eens onzeker. Alleen ik kan wel zeggen dat ik mijzelf ben, iets wat ik steeds meer durft vooruit te komen en daardoor gelukkiger bent in het leven.

Be Happy

Uiteindelijk gaat het maar om 3 dingen, durf anders te wezen of te denken, blijf lekker jezelf en het laatste is nog wel het belangrijkste, wees gelukkig!

Liefs,

Quirina

Quirina

Hey hallo, ik ben Quirina, 38 jaar en woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. Dit is een persoonlijke blog waar ik mijn passies deel voor fotografie, reizen, honden en lifestyle. Maar ook laat zien dat een leven zonder kinderen erg leuk kan zijn.

Find me on: Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *