• Avondfotografie Groningen

  Dit keer ben ik samen met de fotogroep naar Groningen geweest, om hier een serie dat met avondfotografie te maken heeft. Hier heb ik persoonlijk nog niet heel erg veel ervaring in en in deze blogpost kan je zien hoe deze serie geworden is.

  Groningen is zeker een prachtige stad om te fotograferen, alleen hadden wij het weer niet echt mee zitten. Tot op de laatste seconde. waren we wel in twijfel of we deze avond wel door moesten laten gaan. Dit in verband met de storm, die afgelopen woensdag over ons land raasde.

  De meeste leden hebben dan ook besloten om thuis te blijven. Iets wat ik mij heel goed kon voorstellen, alleen heb ik samen met 3 andere leden besloten om de gok te wagen om toch naar Groningen te gaan. Dit omdat de storm inmiddels was gaan liggen en hadden we op dat moment alleen nog last van flinke windstoten.

  Toen we in Groningen aankwamen, hadden we helemaal geen last meer van flinke windstoten. Het was net alsof het zo moest wezen en waren we blij dat we deze keuze toch hebben gemaakt.

  In Groningen gingen we wel een beetje onze eigen weg, maar bleven wel bij elkaar in de buurt. Zelf doe ik persoonlijk niet veel aan fotobewerking,  omdat ik het vaak jammer vind dat de foto teveel bewerkt is. Dit is een kwestie van smaak, die voor iedereen weer anders is en daar zit in mijn ogen geen goed of fout aan.

  We hebben zeker een gezellige avond gehad, zijn we tot 23:00 in Groningen gebleven en hebben tussendoor nog een heerlijke warme chocolademelk gedronken bij de drie gezusters. Toevallig heb ik hier ook een foto van dit café gemaakt, die je kan zien die bovenaan deze blogpost staat.

  Over de foto’s zelf ben ik niet super tevreden geworden op deze 3 foto’s na dan. Toch moet ik niet vergeten dat dit voor mij de vierde keer is, dat ik aan avondfotografie gedaan heb. Het is wel een onderwerp wat mij zeker aanspreekt en hier wordt ik dan ook vanzelf beter in.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *