• My days 7 | Augustus 2018

  Deze maand ben ik met mijn familie een dagje naar het Ouwehands Dierenpark gegaan, waar ik weer een gezellige dag heb beleefd. Voor mij was het de eerste keer dat ik deze dierentuin bezocht heb, alleen lagen de meeste dieren voor pampus bij. Wat ik ook wel een beetje van uit was gegaan, gezien de warme temperaturen die we deze maand gehad hebben.

  Dat is wat ik ook zo leuk aan dieren vinden, ze doen lekker waar ze zin in hebben en trekken zich niks van de bezoekers aan. Wel was ik verbaasd dat sommige mensen met deze temperaturen hun hond meenamen. Leuk misschien voor hunzelf, maar je doet de hond er geen plezier mee.

  Waar ik wel mega van baalde was dat mijn telelens kuren begon te krijgen, waardoor ik geen mooie close-ups kon maken. Gelukkig is het een hele mooie dierentuin en zal ik zeker deze nog een keertje bezoeken. Hopelijk dat ik dan wel een goed werkende telelens en dan wel met een paar mooie foto’s thuis komt. Na afloop ben ik nog samen met Carolien en haar vriend bij wereldpaleis in Rhenen wezen eten, waar het eten zeker goed te doen is en een mooie afsluiting van de dag was.

  Dit jaar heeft Emmen voor het eerst de Gouden Pijl op een zondag gehouden, dat ook korter dan aansluit nadat de Tour de France geweest is. Want normaal gesproken werd dit op de derde dinsdag van augustus gehouden, waardoor er veel Nederlandse renners niet kwamen. Zelf beviel mij dit wel, want zo kan Marcel lekker bij Matsi blijven en ik eventjes bij dit evenement fotograferen.

  Alleen mijn telelens was nog steeds niet goed, omdat dit een dag nadat ik naar Ouwehands Dierenpark geweest was. Dus deed ik alles maar met mijn standaard lens en ben ik ook erg blij met de foto’s die ik gemaakt heb. Zeker met deze foto van Tom Dumoulin, die je hieronder ziet staan. Gelukkig is het een jaarlijks evenement en hopelijk is Tom Dumoulin er dan ook bij.

  Op maandag 6 augustus is het precies een half jaar geleden, dat wij afscheid van onze Diva moest nemen. We missen haar nog steeds en denken nog veel aan de mooie momenten die we met haar mochten beleven. Dit heeft mij laten besluiten dat ik van alle film materiaal die ik heb, een vlog van haar leven te maken.

  Deze maand was het echt mega warm en hebben we zelfs rond de 38 graden gehad. Dit betekend voor onze Matsi, dat we met hem op andere tijden zijn gaan lopen. Hij had het zelfs zo warm, dat hij al na 5 minuten eventjes in de schaduw moest bijkomen en hebben we daarom ook een zwembad voor hem opgezet.

  my days 2018

  Niet heb ik onze Matsi verkoeling in het water laten zoeken, zelf vond ik dit ook wel erg aangenaam. Zo zat hij in zijn eigen baby zwembad en ik in het grote, waar onze Matsi niet in durft. Een aangename manier om zo de hittegolf door te komen en ook nog erg veel plezier geeft.

  my days 7

  Marcel moest had deze maand ook een afspraak bij de huisarts, omdat hij de hele tijd verkouden is. Alleen Matsi wist dit natuurlijk niet, maar toen wij tijdens de wandeling langs de huisarts liepen. Keek Matsi wel iedere keer achterom, en vroeg zich echt af; waarom papa niet niet kwam? Dit vond ik zo schattig, dat ik hier een foto van moest maken.

  Ik vond het ook wel is tijd worden om is naar de kapper te gaan, omdat het echt niet meer wou zitten. Dit omdat ik eigenlijk van plan was, om mijn haar in een boblijn te laten groeien. Alleen ben ik uiteindelijk met nog korter haar naar huis gekomen en dat zal voorlopig wel zo blijven.

  Aan het einde van de maand, was mijn telelens weer gerepareerd. Dit viel gelukkig onder de garantieperiode, waar ik wel erg blij mee was. Je kan je dan ook wel voorstellen, dat ik de lens meteen wilde uitproberen of het nu wel goed werkte. Dit heb ik gewoon thuis in mijn achtertuin gedaan en één foto van Matsi in zijn mand gemaakt.

  Door de extreme warmte, ben ik deze maand veel thuis gebleven. Dit natuurlijk ook voor onze Matsi, om hem zo goed mogelijk in de gaten te kunnen houden.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *